Eladó lakás Budapest III. kerület 131 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület 131 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület 131 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7825185
Referenciaszám: 837718
Frissítve: 16 napja

Eladó 4 szobás társasházi lakás 400 millió Ft értékben Budapest III. kerületben - Perényi 20 projekt lakóparkban

Budapest III. kerület
400 millió Ft
3 053 435 Ft/m²
131 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
9. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 160 902 Ft
Második évtől
1 584 290 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy ÚJÉPÍTÉSŰ 131 m2-es Világos, kertkapcsolatos (130 m2-es) nagy TERASZOKKAL ( 146 m2-es) ingatlan! A lakáshoz tartozik egy kocsibeálló is ami 45 m2-es és egy önálló tároló is. A lakás fűtését, hűtését és használati melegvíz termelését lakásonként egy-egy hőszivattyú biztosítja. A lakószobákban mennyezetfűtés, a vizes helyiségekben (fürdő, WC) pedig padlófűtés biztosítja a kívánt hőmérsékletet. Budapest III. kerületének egyik legkiválóbb adottságokkal rendelkező részén, a közkedvelt Remetehegyen, épülő társasházakban különleges hangulatú, a tudatos lakáskeresők igényeit tökéletesen kiszolgáló, exkluzív otthonok kerülnek kialakításra. Egyedülálló elhelyezkedése révén a projekt harmonikus atmoszférát teremt az itt élő számára, ötvözve a páratlan panoráma, a csendes, megújult zöld környezet és a város közelségének előnyeit. A környék infrastrukturális ellátottsága biztosítja a rugalmas és kényelmes életvitel feltételeit mind az oktatás és az egészségügyi ellátás, mind pedig a hétköznapi teendők vagy akár a szórakozás terén. A közelben található iskolák: The British International School Budapest, II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Óbudai Egyetem, AKG Bevásárlási lehetőségek: Stop Shop Óbuda, Praktiker, valamint a teljesen megújult GOBUDA bevásárlóközpont Kikapcsolódásra vágyóknak a Continental CityGolf Club, Las Vegas Casino és a sétatávolságra található Hármashatár-hegy erdői nyújtanak lehetőséget. A környék ideális a pihenésre, feltöltődésre. A zöld, frisslevegős, madárcsicsergős környezetnek köszönhetően magas minőségű életmódot élhetünk. Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is. Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Tervezett átadás:
2024. május
Terasz:
146,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Nikolett Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Nikolett Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok