Eladó ház Veresegyház, Fecske utca 82 nm
Eladó ház Veresegyház, Fecske utca 82 nm
Eladó ház Veresegyház, Fecske utca 82 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7667440
Referenciaszám: HZ082980
Feltöltve: 21 napja

Veresegyház eladó sorház 2+2 fél szobás: 48,5 millió Ft

48,5 millió Ft
591 463 Ft/m²
82 m²
Alapterület
714 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 140 759 Ft
Második évtől
192 095 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
3 szintes sorház Veresegyház tóparti részén, aszfaltos utcában!Veresegyház egyik legcsöndesebb részén, a Medvefarmhoz közel egy netto 82 nm-es, beépített tetőteres ház, 714 nm-es telekkel eladó. Az ivacsi terület Veresegyház kiemelt része, hiszen túraösvények, horgászati lehetőségek széles tárháza nyílik meg az ott lakók előtt. Csendes, kertvárosi környezet, de a főváros és a vasútállomás közelsége miatt ideális választás a kiköltözni vágyók számára is. Az ingatlan 3 szintes, jelenleg már nem lakják, tehermentes és hamar költözhető!Az ingatlanról:- netto 82 nm alapterület- amerikai konyhás nappali + 2 félszoba a magasföldszinten- fürdőszoba+ külön wc a magasföldszinten- kb 25 nm beépített tetőtéri szoba + wc- önálló garázs és tároló a szuterén szinten- teraszMűszaki adatok:- tégla falazat, szigetelt ház- vasbeton födém- fa nyílászárók- kerámia és parketta burkolat- gázkazán fűtés + kályhaA környék kiváló, rendezett. Busz és vasútállomás 500 méteren belül. Ajánlom párok, illetve kis családok részére, vagy akár hétvégi háznak is. Az ingatlan akár azonnal költözhető, de kisebb felújítást követően remek otthon varázsolható belőle!Készpénzes vevőjét várja! Jöjjön el és nézzük meg együtt a házban rejlő lehetőségeket!Kérdés esetén keressen bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1994
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dzimba Rita Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 20 915 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dzimba Rita Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 20 915 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY