Eladó ház Vecsés 62 nm
Eladó ház Vecsés 62 nm
Eladó ház Vecsés 62 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8042328
Referenciaszám: HZ019598-4609212
Frissítve: 3 napja

Vecsés eladó sorház 3 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
966 129 Ft/m²
62 m²
Alapterület
200 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálunk Vecsés közkedvelt részén Felsőhalmon, egy 62 m2-es, belső kétszintes sorházi lakást, amelyhez 200 m2-es saját kert tartozik!A sorház 2006-ban épült b 30 as téglából , rajta 10 cm hungarocell szigeteléssel+ nemes vakolattal. Teteje tondach tető cseréppel fedett.Kialakítása : Amerikai-konyha + 2 szoba, fürdőszoba káddal ellátva , és 2db mellékhelység szintenként 1( szélső lakása egy 4-es sorháznak. . A sorházból ehez a lakáshoz tartozik a leg nagyobb kert kapcsolat.)2020-ban a fürdőszoba új arculatot kapott, illetve a konyhai burkolatok is cserélve lettek,Az emeleten eredeti tervek szerint 3 szoba lett tervezve, /de két szobát egybenyitottak, ez igény szerint vissza alakítható. földszinten nappali-étkező-konyha, nagy méretű fürdő WC-vel, A ház melegét kombi gázcirkó biztosítja , , melyet padlófűtés formájában élvezhet a tulajdonos. A meleg víz ellátás szintén a cirkóról megoldott.A konyha-nappaliban helyet kapot egy 3,5 kw teljesítményű hűtő-fűtő klíma is. Ezen felül extraként kiépített kamera rendszer van, és a riasztó rendszer is kiépítésre került .Remek lehetőség kisebb család vagy esetleg fiatal párok részére.Vecsésen több bölcsőde, iskola , és óvoda is megtalálható.Market Centrál autóval 2 perc távolságra..Az udvarba igény esetén akár 2 autóval is be lehet parkolni.Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését várom megtisztelő hívását. Teljeskörű ügyintézéssel segítem minden kedves Ügyfelem adás-vételét egészen birtokbaadásig.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
E
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tószegi András Levente Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tószegi András Levente Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY