Eladó ház Vác 240 nm
Eladó ház Vác 240 nm
Eladó ház Vác 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8089790
Referenciaszám: HZ053716
Feltöltve: 12 napja

Vác eladó sorház 5 szobás: 77,7 millió Ft

77,7 millió Ft
323 750 Ft/m²
240 m²
Alapterület
420 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 225 505 Ft
Második évtől
307 748 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Váci Duna-parthoz közel, kertvárosi környezetben , 240 nm, 2 szintes szélső sorházi lakás 420 nm saját kerttel, nagy belső terekkel eladó!A bejárat nagyon praktikusan lett kialakítva, az előszobából  lehet lejutni  a garázsba is.Belépve egy tágas előtér fogad, ahonnét egy szoba, fürdőszoba, WC, valamint egy gyönyörű amerikai konyhás nappali + étkező található, majd innen lehet kilépni a  napfényes teraszra, illetve a kertbe.A ház felső szintje lépcsőn közelíthető meg, ahol három szoba található, fürdőszoba külön mellékhelyiséggel.A társasház alatt húzódó hatalmas garázs szintén az előtérből kérhető el . Tartozik továbbá az ingatlanhoz előkert, valamint a ház előtt egy nyitott autó beálló is.A közelben a Duna-part, kerékpár út, buszmegálló, M2 autópálya, Sződliget néhány perc autóval, Vác központja 10 perc. Szintén pár percre található Lidl, Tesco, KFC, DM és számos további bevásárlási lehetőség.A környék rendezett, biztonságos, ideális választás többgyermekes családok számára is!Ha szeretne kisvárosi környezetben, Budapesthez közel egy olyan házba költözni amit nem kell átalakítani csak a bútorokat elhelyezni akkor ez ideális otthon az Ön számára.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2012
Erkély:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Luzsi Tatjana Duna House - Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 411 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Luzsi Tatjana Duna House - Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 411 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY