Eladó ház Tokodaltáró, Nefelejcs utca 65 nm
Eladó ház Tokodaltáró, Nefelejcs utca 65 nm
Eladó ház Tokodaltáró, Nefelejcs utca 65 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7973001
Referenciaszám: HZ033886
Frissítve: 17 napja

Tokodaltáró eladó sorház 4 szobás: 18,15 millió Ft

18,15 millió Ft
279 231 Ft/m²
65 m²
Alapterület
207 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 52 676 Ft
Második évtől
71 887 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ TOKODALTÁRÓN SORHÁZI LAKÁS!Eladásra kínálok Tokodaltárón egy sorházi 'hatos' lakást, mely tégla szerkezetű, felújított, és a tetőtere beépíthető. Ez a lakás saroktelken helyezkedik el, így a többi lakáshoz képest nagyobb udvarrészt kapott. Az ingatlan udvara virágokkal beültetett, innen lépünk be a lakásba. Balra található egy WC-fürdő, mely szépen fel lett újítva. Utána egy kisebb szoba található, utcafronti kilátással. A bejárattól jobbra pedig két külön nyíló szobát találunk. Középen egy szépen felújított, spotlámpákkal körbevilágított konyha-nappali-étkező helyiség található, szép fényes nagyméretű járólapokkal burkolva. A tetőszerkezet jó állapotú, beépíthető. Nyílászárók cserélve lettek fehér műanyagra. Fűtése kandallóval megoldott, illetve elektromosan. Gáz a telekhatárnál van, könnyen megoldható a bevezetése, amennyiben arra lenne igény. Az utca túloldalán található egy saját elkerített 207 nm-es udvar, ahol autóbeállási lehetőség biztosított. Tokodaltárón jelenleg ezeket az utcákat rakják rendbe, és működő kamerarendszer is van már felszerelve.Közelben boltok, posta, óvoda, iskola, patika, buszmegálló, stb.... Minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. Családoknak, és befektetőknek is egyaránt ajánlom! Amennyiben kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Antal Georgina Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 70 607 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Antal Georgina Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 70 607 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY