Eladó ház Szentendre 134 nm
Eladó ház Szentendre 134 nm
Eladó ház Szentendre 134 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7815941
Referenciaszám: H471596
Frissítve: 17 napja

Szentendre eladó sorház 4 szobás: 98 millió Ft

98 millió Ft
731 343 Ft/m²
134 m²
Alapterület
250 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 421 Ft
Második évtől
388 151 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 134 nm-es, 3 és egy félszobás sorház, amely egy önálló kerttel és autóbeállóval büszkélkedhet. Ez a barátságos sorház Szentendre központi részén található, és egy 250 nm-es parkosított telken nyugszik. A tulajdoni lap szerint 95 nm, de a valóságban a ház 134 nm-es, így bőven van hely minden családtag számára. A gyönyörűen füvesített kert két önálló terasszal rendelkezik, ahol a kellemes időben tökéletes kikapcsolódást lehet találni. Az autó parkolására külön rész is kialakításra került, és a bejárata közvetlenül az utcáról nyílik. A ház alatt egy saját, kb. 20 nm-es pince található, ami kiváló tárolóhelyiség vagy bármi másra használható. A ház jó állapotban van, de némi felújítást és cserét igényelhet az új tulajdonos ízlése szerint. Az alsó szinten egy tágas nappali és konyha található, ahonnan lépcső vezet fel a hálószobákhoz és a fürdőszobához. Az emeleten egy további félszoba és külön wc is helyet kapott, így a család minden tagja kényelmesen elfér. A ház gázcirkó fűtéssel rendelkezik, így a rezsi költségei körülbelül 30-35 ezer forint/hónapra becsülhetők. A dél-dél-nyugati tájolásnak köszönhetően a ház rendkívül napos és világos, ami még kellemesebbé teszi a mindennapokat. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik. Mindössze 5 perc sétára található a HÉV, ami könnyedén elviszi Önt a városba. Emellett a Duna-part is csupán néhány perc sétára van, így a természet közelségét is élvezheti. Továbbá, néhány utcányira több bolt és bevásárlási lehetőség is megtalálható, így mindig könnyen hozzáférhet minden szükséges szolgáltatáshoz. Ne habozzon, ez a különleges ajánlat hamar elkel! Hívjon még ma, hogy megtekinthesse ezt a gyönyörű családi házat Szentendre egyik legkeresettebb részén!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Erkély:
4,2 m²
Terasz:
10,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Antal Zsófia Otthon Centrum - II/A kerület - Hidegkúti út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Antal Zsófia Otthon Centrum - II/A kerület - Hidegkúti út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY