Eladó ház Szekszárd 170 nm
Eladó ház Szekszárd 170 nm
Eladó ház Szekszárd 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7966865
Referenciaszám: H479958
Frissítve: 7 napja

Szekszárd eladó sorház 5 szobás: 54 millió Ft

54 millió Ft
317 647 Ft/m²
170 m²
Alapterület
143 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 156 722 Ft
Második évtől
213 879 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A 170 m2-es épületet tulajdonosai a 2000-es évek elején újították fel. Előnye, hogy minden szobájából terasz nyílik. Amit érdemes tudni róla: - 5 szobás, D-i fekvésű, tágas, világos nappalijából hangulatos galéria nyílik - fűtése központi gázfűtéssel megoldott - a nappaliban klímát helyeztek el - a villanyhálózat és vízvezetékek teljes cseréje megtörtént - zsalugáterrel ellátott, faszerkezetű nyílászárói hőszigetelt üvegezésűek - a padlástérben 15-20 cm-es Isolyth ásványgyapot hőszigetelés található, a falakat is szigetelték - a nappali parkettás, szobái laminált lapot kaptak, a többi helységben pedig járólapok vannak - az épületben Tarr Kft. optikai hálózata lett kiépítve - az ingatlanból nyílik egy 14 m2-es garázs, a mosókonyha pedig tökéletesen alkalmas tárolásra is Elhelyezkedése kedvező, a közelben található buszmegálló, boltok (Coop, Tom market), óvoda, orvosi rendelők, gyógyszertár. Nagyobb családoknak ajánlanám, utcája csendes. Előkertje, udvara télen-nyáron gyönyörű és hangulatos a bennük lévő mediterrán jellegű dísznövényeknek köszönhetően. Ha felkeltettem az érdeklődését, hívjon és megmutatom! Reg szám: H479958 Teljes körű pénzügyi megoldások díjmentesen. Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani. Az ingatlan az Otthon Centrum felezőcsomag portfóliójához tartozik. További információért keresse honlapunkat. Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Beda Tímea Otthon Centrum - Szekszárd - Széchenyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Beda Tímea Otthon Centrum - Szekszárd - Széchenyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY