Eladó ház Szeged, Felsőváros 160 nm
Eladó ház Szeged, Felsőváros 160 nm
Eladó ház Szeged, Felsőváros 160 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7982159
Referenciaszám: 109157
Frissítve: ma

Szeged eladó sorház 5 szobás: 79,5 millió Ft

79,5 millió Ft
496 875 Ft/m²
160 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 230 729 Ft
Második évtől
314 878 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A HÁZ , ahol mindenkinek és még a vállalkozásának is jut hely ! Szeged Felsőváros közkedvelt , átmenőforgalomtól mentes utcájában , a Szent László utcában , 420 m2-es telken épült , 160 m2-es , 3 szintes, nappali + 4 szobás , dupla komfortos családi ház eladó. A három lakásos , téglaépítésű ,sorház 1976-ban épült, azóta is , karbantartott , korszerűsített, legutóbb az összes ablakot , műanyag , hőszigeteltre cserélték , szúnyoghálóval és redőnyökkel. Elrendezését tekintve , igazán egyedi , 3 szintes és a kertben található melléképület , további lehetőséget tartogat , új tulajdonosai részéré : Fő épület : fszt: utcai bejáratos garázs 15m2-es , széles közlekedő , vendég mosdó, kamra, lépcsőház , konyha+kamra + étkező , fedett 25m2 - es terasz és kert kapcsolattal 1. emelet : tágas , napfényes 30 m2-es nappali , 8 m2-es erkély kapcsolattal , hálószoba 4 m2 es kertre néző erkéllyel , fürdőszoba és különnyíló wc 2.emelet : 2 hálószoba , mind a kettő kijárattal az erkélyre , 3. szoba , kis gardróbbal , az előtérben nagy beépített szekrény , fürdőszoba és különnyíló wc A ház fűtése , gázkazán / radiátor, a szobák burkolata , kiváló minőségű parketta Melléképületek : korábban családi műhelyként funkciónáltak , az első épület" Erdőért " típusú 42 m2-es , fűthető , könnyűszerkezetes ház , a 2. Lindab lemez vázzal készűlt , szintén fűthető 45 m2-es + 15 m2es raktár . Áram : 3 fázis , 3 x 20 A A ház, mondhatni, jól megőrzött állapotú , jelenleg is lakható , pl kiválóan alkalmas munkás szálló kialakítására is. De ugyanakkor felújítás után kiváló lehetőséget nyújt családi otthonként , ahol a szülők ki tudják alakítani a home office -t is . Jöjjön el , nézze meg , tegyen ajánlatot ! Hívjon bizalommal , akár hétvégén is !

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Filó Judit A plusz ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 341 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Filó Judit A plusz ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 341 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY