Eladó ház Nagytarcsa 74 nm
Eladó ház Nagytarcsa 74 nm
Eladó ház Nagytarcsa 74 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8043384
Referenciaszám: HZ082453-4610357
Frissítve: 3 napja

Nagytarcsa eladó sorház 3 szobás: 70,6 millió Ft

70,6 millió Ft
954 054 Ft/m²
74 m²
Alapterület
250 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 204 899 Ft
Második évtől
279 627 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagytarcsa sorházEladásra kínálok Nagytarcsán egy sorházat, mely békés, családias környéken helyezkedik el.A környéken többnyire új építésű házak találhatók. A szomszédok barátságosak, összetartóak.A földszinten helyezkedik el az amerikai konyhás nappali, a kis fürdőszoba zuhanyzóval illetve WC-vel.Az emeleten található a két szoba illetve a fürdőszoba fürdőkáddal és két beépített szekrénnyel. Az egyik szekrény a gyerekszobában a másik pedig a folyosó részen található. A egész ház területén padlófűtés van végig vezetve így nem kell férni, hogy a gyerkőcök felfáznának mezítláb rohangálva.A ház szép állapotban van, csak be kell költözni. A beépített szekrények illetve a mesés konyhabútor az marad, a többi bútort viszont elvinnék.A házon keresztül tudjuk megközelíteni a kertet, a terasz téliesítve van illetve kényelmesen elfér rajta egy ülőgarnitúra is.A kertvégében található egy kis faház.Parkolni a bejárat előtti udvarrészen is lehet ha nem szeretnék kint hagyni az autót, de az utcán is kényelmesen elfér.A házban a biztonság kedvéjért beszereltek egy riasztót, így nyugodtan szívvel el lehet utazni, de a kedves szomszédok is nagyon figyelmesek. A egész ház területén padlófűtés van végig vezetve így nem kell férni, hogy a gyerkőcök felfáznának mezítláb futkározva.Független hitel tanácsadással és egyéb kérdéssel keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Császi Norbert Duna House Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 414 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Császi Norbert Duna House Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 414 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY