Eladó ház Nagykanizsa, Északi városrész, Nyírfa utca 112 nm
Eladó ház Nagykanizsa, Északi városrész, Nyírfa utca 112 nm
Eladó ház Nagykanizsa, Északi városrész, Nyírfa utca 112 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7775908
Referenciaszám: 3542_csaszi
Frissítve: 17 napja

Nagykanizsa eladó sorház 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
356 250 Ft/m²
112 m²
Alapterület
150 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykanizsa Északi városrészében, csendes, zöldövezeti környezetben, 2 szintes, összesen 112 m2-es, 3 szobás, egyedi gáz fűtéses, karban tartott sorházi lakás, hozzá tartozó emeleti nagyméretű terasszal, erkéllyel, földszinti terasszal, aknás garázzsal, kis telekkel eladó. Az ingatlan 2021-es felújítása során a a tető cserepes lemezt fedést kapott, a bejárati ajtót, valamint a konyha ablakot műanyag nyílászáróra cserélték. Az ingatlan D-i és Ny-i tájolásának köszönhetően világos, az aknás garázs közvetlen a főbejárat mellett található. A garázs villannyal és vízzel ellátott. A bejárat melletti saját használatú előkert, és a terasz közvetlen környezete gondozott, virágokkal beültetett, parkosított. Az ingatlan helyiségei: Fsz: szélfogó, előtér, nappali, konyha, kamra, wc+ tusolós fürdőszoba, lépcsőház, terasz Emelet: előtér, 2 szoba, fürdőszoba + wc, 2 db erkély Az ingatlan Nagykanizsa kedvelt lakóparki övezetében helyezkedik el. Könnyen megközelíthető a belváros, a közelben bölcsőde, óvoda, körzeti orvosi rendelő, gyógyszertár megtalálható. Amennyiben a vársárláshoz szüksége van hitelre, jogosult Babaváróra, Falusi CSOK 2024-re, vagy vissza nem térítendő állami támogatásra (CSOK Plusz 2024 - re), irodánkban - a CSASZI Ingatlan és Hitelirodában - bank semleges, független hitelszakértő 15 éves szakmai tapasztalattal és kiváló banki kapcsolatokkal díjmentesen segíti a legkedvezőbb pénzügyi konstrukció kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását. Ügyvédi kapcsolataink révén az adásvételi szerződést is tudjuk rugalmasan szervezni. Irodánkban mindent egyszerűen és egy helyen intézhet!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
garázs
jó közlekedésű
világos
kamra
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárpáti Csaba Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárpáti Csaba Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY