Eladó ház Körmend, Kertváros 122 nm
Eladó ház Körmend, Kertváros 122 nm
Eladó ház Körmend, Kertváros 122 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7785599
Referenciaszám: M239112
Frissítve: 16 napja

Körmend eladó sorház 3+1 fél szobás: 38,3 millió Ft

38,3 millió Ft
313 935 Ft/m²
122 m²
Alapterület
212 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 111 156 Ft
Második évtől
151 696 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csak az Otp Ingatlanpont kínálatában! Eladó Körmenden egy 122 nm-es, 3 szobás, különleges elrendezésű sorházi lakás! Az ingatlan egy 9 egységből álló sorház egyik lakása, amely csendes, kertvárosi részen, a vasútállomástól nem messze helyezkedik el. Az épület 1974-ben épült, téglaszerkezetű, részben alápincézett és eltolt szintes emelet kialakítású. A 3 napfényes szobán kívül az ingatlan több különleges helyiséggel is rendelkezik, melyek akár tárolásra, dolgozószobának, mosókonyhának, gardróbnak is alkalmasak. Fűtése gáz- és vegyestüzelésű kazánról is működtethető központi cirkó fűtés, radiátoros hőleadókon keresztül. Melegvízellátása villanybojlerrel megoldott. 2015 körül a homlokzati hőszigetelés, 2016-ban az ablakok egy részénék cseréje, 2021-ben pedig a tetőtéri ablakok cseréje valósult meg. A sorházi lakás elő- és hátsó kerttel is rendelkezik, ahol egy kis üvegház került kialakításra. Az egy autóra tervezett garázs egy szerelő aknával is rendelkezik. Kényelmes parkolásra van lehetőség az épület előtt a közterületen. A közelben elérhető a vasútállomás, bolt, piac, pékség, óvoda, iskola, posta, orvosi rendelő. Az ingatlan elhelyezkedése a tömegközlekedés szempontjából is megfelelő. Ez az ingatlan kiváló befektetés akár magán célra, akár bérbeadás szempontjából! Azonnal költözhető! Az OTP Bankcsoport hátterével teljes körű ügyintézéssel állok az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat, kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1974
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csicsay Veronika Szombathely Vízöntő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 990 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csicsay Veronika Szombathely Vízöntő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 990 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY