Eladó ház Hévíz 91 nm
Eladó ház Hévíz 91 nm
Eladó ház Hévíz 91 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7724936
Referenciaszám: HZ097365
Frissítve: 21 napja

Hévíz eladó sorház 4 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
934 066 Ft/m²
91 m²
Alapterület
150 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 692 Ft
Második évtől
336 662 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÖNNEK CSAK KÖLTÖZNIE KELL!Figyelmébe ajánlom ezt a teljes felújításon átesett 3 hálószobás, 91 nm-es sorházi ingatlant:- a teljes vezetékek és csőhálózat, csatlakozók, konnektorok cseréje megtörtént,- a beltéri ajtók minőségű fa ajtókra lettek cserélve,- a külső nyílászárókat hőszigetelt, műanyagra cserélték, minden szobában szúnyoghálóval és redőnnyel ellátottak,- 3 éves gazdaságos BOSCH kondenzációs gáz kazán biztosítja a meleget, radiátoros hőleadókkal,- a fürdőszoba rendkívül hangulatos, modern, burkolatai, praktikus elosztású,- a teljes meleg és hidegburkolatok cseréje is megtörtént, ízléses, modern hangulatot keltve,- parkolási lehetőség 2 autó részére,- az ingatlan kamerás, érzékelős riasztó rendszerrel ellátott,- önálló kertkapcsolat.A földszinten egy nagy amerikai konyhás nappali található, ahonnan közvetlen ajtó nyílik a kellemes tárolós teraszra, kertre.Az emeleten találhatók a szobák, a fantasztikus fürdőszoba és a gardrób. Két szobához tartozik egy-egy kis francia balkon is.Az ingatlan hőmegtartása rendkívül jó, rezsije alacsony, hiszen mindkét oldalról szomszédos lakások határolják.Ha családi házas, biztonságos környezetben szeretne élni, közel HÉVÍZ szívéhez, iskolához, központhoz, buszmegállóhoz, ne keressen tovább!MEGTEKINTÉSÉRT VÁROM HÍVÁSÁT!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1991
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hámory Nóra Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 492 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hámory Nóra Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 492 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY