Eladó ház Halásztelek 87 nm
Eladó ház Halásztelek 87 nm
Eladó ház Halásztelek 87 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8055456
Referenciaszám: HZ036777-4617356
Frissítve: 16 napja

Halásztelek eladó sorház 4 szobás: 68,9 millió Ft

68,9 millió Ft
791 954 Ft/m²
87 m²
Alapterület
80 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 199 965 Ft
Második évtől
272 894 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HALÁSZTELEK KÖZPONTJÁBAN 3 HÁLÓSZOBÁS, ALACSONY REZSIJŰ SORHÁZ FELÚJÍTVA. Családias lakóközösség, csend, nyugalom, békesség. Halásztelken várja új tulajdonosát egy 3 emeletes felújított sorház.Halásztelken várja új tulajdonosát egy 3 emeletes felújított sorház. Halásztelken várja új tulajdonosát egy 3 emeletes felújított sorház. Déli tájolásának és nagy ablakainak köszönhetően fürdik a napfényben. A ház elrendezése praktikus, kényelmes. A konyha egyben étkező is. Az első emeleti fürdőszoba , elrendezése szabad, kényelmes mozgásteret biztosít. A központi közlekedőn keresztül közelítjük meg a 26 m2-es nappalit, melyhez egy 6 m2-es erkély tartozik. Innen kényelmesen jutunk fel a második emeletre, innen nyílik a 2 ablakos kisebbik szoba melyet jelenleg gyerekszobaként használnak. Valamint a szülői hálószoba és egy saját erkélyes szoba és a második fürdőszoba éke a tágas kád. Közművek bevezetve. Fűtését ujszerű gázkazán biztosítja, hűtését klíma garantálja. Műanyag, nyílászárók, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátva. Nyílászárók 2022-ben lettek cserélve, illetve a fürdőszoba is akkor lett felújítva. A ház alatt saját garázs és 1 nyitott gépkocsi beálló tartozik. Karbantartott, tiszta, világos, virágokkal teli előkerttel rendelkezik. A közelben buszmegálló, iskola, vásárlási lehetőségek. Az MO körgyűrű pár perc autóútra. Megtekintése rugalmas, előre egyeztetett időpontban lehetséges. Legyen Önnek is tágas otthona! Befektetésnek is kiváló lehetőség! A rezsi alacsony, köszönhetően az új nyílászáróknak és a korszerűsített fűtés rendszernek.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József krt DH József krt DH Az iroda összes hirdetése
+36 30 824 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József krt DH József krt DH Az iroda összes hirdetése
+36 30 824 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY