Eladó ház Gyönk, Ifjúsági lakótelep 240 nm
Eladó ház Gyönk, Ifjúsági lakótelep 240 nm
Eladó ház Gyönk, Ifjúsági lakótelep 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7781078
Referenciaszám: HZ075254
Frissítve: 21 napja

Gyönk eladó sorház 5 szobás: 21 millió Ft

21 millió Ft
87 500 Ft/m²
240 m²
Alapterület
300 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 60 947 Ft
Második évtől
83 175 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, FALUSI CSOK-RA ÉS TÖBB GENERÁCIÓ ÖSSZEKÖLTÖZÉSÉRE IS ALKALMAS SORHÁZ GYÖNKÖN!Az ingatlan Gyönk egyik legkedveltebb és legcsendesebb részén található, közvetlen az általános iskola mögött. Az óvoda, a gimnázium, a hivatal, a posta és a boltok is pár perc sétára vannak csak.A 300 nm-es telken fekvő, 1977-ben épült, 3 szintes, pala tetős, tégla ház földszintjén található egy tágas, aknás garázs, a kazánház és egy külön, a hátsó udvarból nyíló bejárattal is rendelkező lakrész, ami  1 szobából, konyhából és egy fürdőszoba+WC-ből áll.Az első szintre a garázsból is feljuthatunk egy lépcsőházon keresztül, ahol egy előszoba, egy étkező, a konyha spájzzal, egy különálló WC, egy zuhanyzó, valamint a világos, 50 nm-es nappali található. A nappaliból kilépve egy nagy, fedett terasz fogad bennünket, ami nyáron az udvaron lévő fák lombjainak köszönhetően igazán hűsítő relaxálást biztosít.A 2. szintre jutva a közlekedőből balra 2, jobbra 1 hálószoba nyílik, melyekhez erkély is tartozik. Ezen a szinten is van egy fürdőszoba WC-vel.A padlástér beépíthető, ahová szintén a belső lépcsőházon keresztül jutunk fel.A ház melegét egy gáz cirkó és egy vegyestüzelésű kazán biztosítja. A vizet villanybojler melegíti.A kis hátsó udvar parkosított, árnyékot adó fákkal telepített és folyamatosan karbantartott. Ideális akár egy sütögető hely, vagy egy nagyobb kiülő rész kialakítására is.Az egész ház masszív, egészséges szerkezetű. Ha valaki nem szeretne, vagy nem tud rögtön felújításba kezdeni, akkor akár egy tisztasági festés után, azonnal költözhető!Falusi CSOK-ra alkalmas, ami irodánkban is igényelhető! Minden bankkal kapcsolatban állunk!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1977
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Janka Georgina Duna House - Dombóvár, Hunyadi tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 321 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Janka Georgina Duna House - Dombóvár, Hunyadi tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 321 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY