Eladó ház Göd 86 nm
Eladó ház Göd 86 nm
Eladó ház Göd 86 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7339456
Referenciaszám: H449003
Feltöltve: 16 napja

Göd eladó sorház 4 szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
987 209 Ft/m²
86 m²
Alapterület
65 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 401 Ft
Második évtől
336 266 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
- Csak Nálam- Az ingatlanról VIDEÓBEJÁRÁS készült, -Kérje üzenetben! Göd az északi agglomeráció ékköve, a Dunakanyar Kapuja, egy tüneményes kertváros amely a Duna mellett húzódik Budapesttől mindössze 20km-re. Híres jó nevű iskoláiról, kiváló közbiztonságáról és zöld környezetéről. Egyedülálló természeti adottságaival, nyüzsgő Homokszigetével, parti csárdáival, Nagymarosig húzódó bicikliútjával és dús lombú erdeivel méltán vált a zöldbevágyó családok kedvencévé. Itt, a város "Lilaakác-köz"-ének is becézett Oázis Lakóparkban vált eladóvá egy fiatalos családi Otthon. A lakópark melyben helyet kapott szép, rendezett terekkel, fiatal építésű nívós házakat sorakoztató, szivarfákkal szegélyezett utcákkal várja az ide látogatót. Lakó-pihenő övezet, ahol a gyerekek zavartalanul rollereznek az utcán, az idősek pedig sétáikat tulipános előkertek között sétálva tehetik meg. Lakóparki buszjárat közlekedik, Termálstrand, Tenisz Club, játszótér, Egészségház, kozmetika és 2 élelmiszerbolt is található itt. A ház fiatal, 2008-as építésű ehhez mérten korszerű, szép állapotnak örvend. 38as pth téglából épült, mely dryvit palásttal szigetelt, szintek közötti betonfödémmel, gáz üzemeltette kombi-cirkókazánról radiátoros hőleadókkal működtetett hőszabályozással, inverteres Daikin klímaegységekkel. Tulajdonosai nagy gonddal és szeretettel szépítgették, így pár éve a fürdőszobák burkolatai megújultak, a lépcsőtérben sótégla berakás kapott helyet, a konyha új frontokat kapott a déli tetősíkra pedig NAPELEMek kerültek. A 4 lakóegységet számláló sorház 2.lakása, SAJÁT KERTTEL, 2 AUTÓNAK PARKOLÓHELLYEL rendelkezik. Földszinten: optimális elrendezés valósult meg, tágas előszoba, zuhanyzós fürdőszoba, lépcső alatti tárolóhelyiség, kényelmes méretű konyha, és a délre tájolt nappali-étkező alkotják a helyiséglistát. A kertbe a nappaliból, hangulatos fedett teraszon jutunk, ahol kialakítható grillterasz is, de kiücsörögve a koranyári estéken is kellemes szélvédett helyet biztosít. Emelet: 3 hálószoba , melyből 2 hatalmas gardróbszekrénnyel felszerelt a kisebbiknek pedig saját déli erkélye van :) A fenti fürdőszoba kádas, jó méretű, könnyedén nyeli el a háztartási gépeket is. A tetősík miatti térveszteség nem zavaró, kényelmes lakószobák születtek melyek jól bútorozhatóak! Otthonos, kellemes hangulat, praktikus elrendezés szuper helyen! jöjjön el, tekintse meg, - tökéletes választás fiatalok első otthonának, idősebbeknek a strand vonzereje miatt, de Bárki jó döntést hoz, aki csendes helyen kiskertjében elidőzve tervezi a jövőjét egy tüneményes kertvárosban a Főváros zajától távol, ám annak közvetlen közelében!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Erkély:
4 m²
Terasz:
13 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseriné Bakos Anikó Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseriné Bakos Anikó Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY