Eladó ház Esztergom, Táti út 63 104 nm
Eladó ház Esztergom, Táti út 63 104 nm
Eladó ház Esztergom, Táti út 63 104 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7900760
Feltöltve: 5 hónapja

Esztergom eladó sorház 3 szobás: 77 millió Ft

77 millió Ft
740 385 Ft/m²
104 m²
Alapterület
300 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 223 474 Ft
Második évtől
304 976 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínáljuk esztergomi, Táti úton található tehermentes, sorházi ingatlanunkat. Az ingatlan kétszintes és összesen 104m2. Az utcafronton előkert, a hátsó részen zárt udvar, két különálló garázzsal és szerszámtárolóval található. ALSÓ SZINT: Közlekedő, nappali, fürdőszoba, gépészet, WC, lépcső alatt tároló(spejz) étkező és konyha került kialakításra. Valamint itt található a konyhából nyíló 15 m2-es terasz alatta pince található EMELET: 2 hálószoba, beépített szekrény, fürdőszoba (fürdőkád, WC, zuhanyzó, mosókonyha) Az ingatlan 2021-ben teljeskörű felújításon esett át: - az áram bővítésre került, 3X16 amper, kettő mérőóraállás, éjszakai és nappali áram földkábelen - új, vízvezeték-rendszer, illetve új elektromos kábelezéssel - új, 3 rétegű nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval - a szobákba gipszkarton, 5 cm szigetelő anyag és tükrös-fólia került - a vízhálózatra vízlágyító van csatlakoztatva - központi elektromos fűtés található, 6 db radiátorral - 2 db idén felszerelt Aux hűtő-fűtő klíma - Ariston hőszivattyú hybrid 100 literes bojler biztosítja a meleg vizet A tetőtér beépíthető és 20 cm-es szigetelés található rajta. A vasútállomás/buszpályaudvar kellemes 15 perc sétára található az ingatlantól. A közelben bölcsöde és óvoda is van, így kisgyermekes családoknak is ajánljuk. Az utca túloldalán konditerem várja a sportolni vágyókat. Pár perces sétával elérhető számtalan bevásárlási lehetőség: Lidl, Aldi, Tesco, Müller, stb. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon minket bizalommal! Jurkovics Tamás: +36204013383 Jurkovics-Koós Anna: +36204015039 Kérem ingatlanosok ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
jó közlekedésű
világos
belsőkert
étkező
kamra
terasz
pince
melléképület
mosókonyha
kábeltévé
internet
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
vízórás
hőszigetelt
klíma
parkettás
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Jurkovics Tamas
+36 20 401 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Jurkovics Tamas
+36 20 401 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY