Eladó ház Dunaújváros, Barátság városrész 54 nm
Eladó ház Dunaújváros, Barátság városrész 54 nm
Eladó ház Dunaújváros, Barátság városrész 54 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7749394
Frissítve: 10 hónapja

Dunaújváros eladó sorház 2+1 fél szobás: 57 millió Ft

57 millió Ft
1 055 556 Ft/m²
54 m²
Alapterület
221 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 165 429 Ft
Második évtől
225 761 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csendes, csodálatosan parkosított környezetben, tégla építésű sorházban lakóépület, szép gondozott kerttel, egy kerti garázzsal és egy dupla garázzsal eladó. A lakás világos, légkondival ellátott. Hátsó kertben garázs, azonos alapterületű pincével. A garázs és a pince külön szellőző nyílással rendelkezik. A pince gyümölcs, zöldség vagy egyéb dolgok tárolására kiválóan alkalmas. A ház hőszigetelt, egyedi gázfűtéssel, kicsi rezsivel. Műanyag nyílászárók, minden ablakon redőny van. Központi távfűtésről leválasztott, egyedi gázfűtéssel nagyon kedvező fogyasztású lakás. A lakásban konyha, gardrób, fürdőszoba, kettő szoba (13 m2 és 16 m2), étkező 7,5 m2 található. Az étkező tolóajtóval elkülöníthető. Az étkezőből fedett teraszra nyílik az ajtó, melyen keresztül a hátsó kertbe és a garázsba jutunk. A terasz körbeüvegezett - szigetelt téli kertté vagy plusz szobává alakítható. A hátsó kertből és a garázsból ajtó nyílik egy szorgalmi útra. Így nem kell a lakáson keresztül menni az esetleges pakolások során. A szorgalmi út kapuval elzárt, csak a lakók használhatják. E házhoz, 20 méterre, tartozik egy 30 m2-s dupla garázs, 1 db szerelőaknával és a végében egy bevilágító ablakkal. A garázs előtt parkolási lehetőséggel. A ház, a kerti garázs, valamint a dupla garázs csak együtt eladók. Orvos, posta 150m-re, óvoda, Lidl, Aldi 300 m re találhatók, buszmegálló, piac, kórház a közelben. Gyönyörű Duna-parti sétány pár lépésre van. A 3 garázs és pince + az egyedi parkolási lehetőség a ház használati komfortját erőteljessé teszi.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1963
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
étkező
gardrób
terasz
pince
melléképület
kábeltévé
bútorozott
beépített konyhabútor
vízórás
hőszigetelt
klíma
parkettás
redőny
reluxa

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 957 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 957 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY