Eladó ház Dunaföldvár 126 nm
Eladó ház Dunaföldvár 126 nm
Eladó ház Dunaföldvár 126 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8097424
Referenciaszám: M273298
Feltöltve: 15 napja

Dunaföldvár eladó sorház 3+1 fél szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
374 167 Ft/m²
126 m²
Alapterület
200 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tolna vármegye Dunaföldvár településen eladásra kínálok egy sorházi lakást. Az ingatlan összesen 126 nm, melynek helyiségei 6 eltolt szinten helyezkednek el. Az utcáról megközelíthető a garázs és az előszoba. Innen lefelé a szuterén részbe juthatunk. Itt található a kazánház, egy nagyobb helyiség, két kisebb tároló, egy fedett télikerti rész, ahonnan a bekerített hátsó udvar közelíthető meg. Az előszobából felfelé vezető lépcső a nagy nappaliba visz, melyből a hátsó udvarra néző teraszra érkezhetünk. A következő eltolt szinten a tágas és világos konyha, a hozzá tartozó utcára néző erkély és a felújított fürdőszoba található. Feljebb haladva egy szinttel egy nagyobb és egy kisebb szoba helyezkedik el, majd a legfelső szinten egy hálószoba és a padlásfeljáró kapott helyet. Az otthon melegéről gáz- és vegyes tüzelésű kazánnal is működtethető radiátoros központi fűtés gondoskodik. Méretéhez képest kedvezően kifűthető, hiszen két oldalról szomszédos lakások határolják, így a hőveszteség minimális. A nyári melegben a kellemes hőmérsékletről klíma gondoskodik, melyet a szintek közötti közlekedő részben helyeztek el, hogy minél több helyiséget ellásson. Az ingatlant folyamatosan karban tartották, a fürdőszobát 3 éve teljesen felújították, valamint az utcára néző nyílászárókat korszerű, hőszigetelt műanyagra cserélték. Igény esetén egy tisztasági festés után azonnal költözhető. Ha szeretne egy tágas, világos otthont melyhez hangulatos, nagy terasz és egy kis zárt kertrész is tartozik keressen bizalommal. Az ingatlan megvásárlásához kedvezményes CSOK Plusz hitel igénybe vehető melynek ügyinézésében díjmentesen állunk rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
6
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1983
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Bettina Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Bettina Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY