Eladó ház Debrecen, Postakert 180 nm
Eladó ház Debrecen, Postakert 180 nm
Eladó ház Debrecen, Postakert 180 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7584228
Referenciaszám: H460833
Feltöltve: 19 napja

Debrecen eladó sorház 5 szobás: 149,9 millió Ft

149,9 millió Ft
832 778 Ft/m²
180 m²
Alapterület
273 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 435 048 Ft
Második évtől
593 713 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen közkedvelt részén a Postakertben, annak is egy csendes utcájában eladóvá vált ez a klasszikus stílusú szép állapotú tégla építésű sorház. A ház 273 nm telken helyezkedik el 3 szobával és két nagyméretű nappalival így akár 2 generáció együttélésére is alkalmas. A háznak 3 szintje van illetve az emeletről jutunk egy igazi kis gyerekkuckóba ami a galériás tetőtérben van. - A pinceszinten található egy 17 nm-es garázs amibe egy szekcionált elektromos ajtón keresztül jutunk be illetve egy külön tároló és egy nagyméretű előtér ahol a gázkazán és a melegvíz tároló illetve egy mosókonyha kapott helyet. - A földszinten van az egy légtérben lévő nappali-étkező-konyha, egy szoba, zuhanyzós fürdő+WC és egy gardróbszoba. A nappaliból lehet kijutni egy 20 nm-es napárnyékolóval ellátott teraszra illetve a szépen ápolt és parkosított kertbe. A kert végében található egy épített sütő-főző épület ahol sok időt lehet eltölteni akár a családdal akár egy baráti társasággal. - Az emeleten található egy ugyancsak nagy nappali, 2 szoba( az egyik szoba erkélyes) egy fürdőszoba és egy WC. Innen lehet feljutni a tetőtérben lévő gyerek-pihenő szintre ami galériázott. Egy kellemes akár olvasó-edző-pihenőként is használható térből nyílik egy gardrób és egy gyerekek részére kiváló tetőtéri szoba. A ház 1987-ben 30-as Porotherm téglából épült masszív betoncserép tetővel. Gáz-cirkó fűtésű radiátoros hőleadókkal illetve a földszinten és az emeleten található 1-1 splitklíma. A tavalyi év végén lett felszerelve egy 2,5 Kw-os napelemes rendszer ami nemsokára be is lesz üzemelve. Irodánkban teljeskörű és ingyenes hitel és állami kedvezményes tanácsadással várjuk szakképzett kollégánkkal. Amennyiben el tudja képzelni magát egy szép családi házas környéken egy jó adottságokkal és kialakítással rendelkező házban akkor kérem hívjon és szivesen megmutatom Önnek!!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Erkély:
4 m²
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilágyi Tamás Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilágyi Tamás Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY