Eladó ház Budapest XIX. kerület, Kertváros 139 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület, Kertváros 139 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület, Kertváros 139 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7768460
Referenciaszám: H468787
Frissítve: 16 napja

Budapest XIX. kerület eladó sorház 5 szobás: 64,7 millió Ft

64,7 millió Ft
465 468 Ft/m²
139 m²
Alapterület
714 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 187 776 Ft
Második évtől
256 259 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok a 19. kerületben, Kispest kertvárosi részén egy csendes mellékutcában felvő, 3 önálló lakásból álló, de akár egybenyitható ingatlant. Az ingatlan egybenyitva vagy eredeti felosztásban is alkalmas lehet kétgeneráció együttélésére is. A ház egy 714 nm-es telken fekszik és a lakásokhoz tartozik két fedett kocsibeálló is. 1.lakás jellemzők: - 67 nm, 3 szoba - 2 fürdőszoba, - 2022 decemberében teljeskörűen felújtották, - gépesített konyhabútor, - a nappaliban ledfények, távírányítós színválasztással, - 3.4 m belmagasság a nappaliban, - ÉK-i tájolás, - a szülői hálószobából közvetlenül nyílik az egyik fürdőszoba, - műanyag nyílászárók, - gázcikró fűtés, lapradiátor hőleadókkal, - elektromos panelekkel való kiegészítő fűtési lehetőség, - klíma, - kiépített kamera és riasztórendszer, 2. lakás jellemzők: - 36,5 nm, 1 szoba, - étkezős konyha, - konyhabútor, - zuhanyós fürdőszoba + wc, - új műanyag nyílászárók, - fűtése elektromos panelekkel, - átlagos állapot, - ÉK-i tájolás 3. lakás jellemzők: - 35 nm, 1 szoba, - konyha-étkező, - kamra, - zuhanyós fürdőszoba + wc, - új műanyag nyílászárók, - fűtése elektromos panelekkel, - átlagos állapot, - ÉK-i tájolás Lakóház: Az 1950-es években épült 4 lakásos, osztatlan tulajdoni formájú, sorházi lakások. Az épületen 12 cm szigetelés található. A ház egy 714 nm-es telekre épült, a telken belül viacolorral burkolt, 2 gépkocsi parkolását szolgáló fedett beálló található. Környezet: Csendes kertvárosi környezet. A 42 -es busz megállója 200 méteren belül található, ahonnét hamar a Határ útra érünk. Sétatávolságban a Kispesti vonatállomás, ahonnét gyorsan Zuglóban vagy a Nyugati pályaudvaron lehetünk. A 3 lakás együtt vásárolható meg! Kiváló befektetési lehetőség, de a kétgenerációs családoknak is jó választás az ingatlan! Jöjjön és körbevezetem! Várom megtisztelő hívását a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Király Szilvia Otthon Centrum - III. kerület - Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Király Szilvia Otthon Centrum - III. kerület - Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY