Eladó ház Budapest III. kerület, Aranyhegy 110 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Aranyhegy 110 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Aranyhegy 110 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7895210
Referenciaszám: 360011005-30
Frissítve: 17 napja

Budapest III. kerület eladó sorház 4 szobás: 148 millió Ft

148 millió Ft
1 345 455 Ft/m²
110 m²
Alapterület
250 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 429 534 Ft
Második évtől
586 187 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Aranyhegyen 110 nm-es ÚJ ÉPÍTÉSŰ kétszintes, 4 szobás, hőszivattyús sorház Az impozáns méretű, közel 30 nm-es nappaliból csodálatos, elvehetetlen panoráma tárul elénk! Az utca csendes, a környéken új építésű, újszerű ingatlanok uralják az utcaképet. Az eladó új építésű ikerházfél nappali + 3 szobával, két fürdőszobával, kétállásos garázzsal (mely kötelezően megvásárolandó 20M Ft-ért) Az alsó szinten található: * közel 30 nm-es nappali * 22 nm kertkapcsolatos terasz * konyha-étkező * előszoba * zuhanyzós fürdőszoba Az emelet elosztása a következő: * gyerekszoba * dolgozó szoba * szülői háló * gardrób * háztartási helyiség/mosókonyha Műszaki tartalma a teljesség igénye nélkül: * hőszivattyú * H tarifa * mennyezethűtés és fűtés, padlófűtés * hideg illetve meleg burkolatok br. 10.000 Ft/nm-ig választhatók * magas minőségű szaniterek * üvegkorlát * redőny és riasztó előkészítése A beruházó a környéken számos kiváló referenciával rendelkezik! Az ingatlantól pár perc sétára található a helyi buszjárat megállója, mellyel gyorsan lejuthatunk a csillaghegyi hév megállóhoz, ahonnan már kötött pályás közlekedéssel érjük el a belvárost. Autóval szintén néhány perc alatt eljuthatunk bevásárlóközpontokig, a Mészkő parkhoz, ami kicsiknek és nagyoknak is kiváló kikapcsolódást nyújt. Várom megtisztelő hívását a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Metykó András Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 272 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Metykó András Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 272 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY