Eladó ház Budapest II. kerület, Rézmál, Alvinci út 268 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Rézmál, Alvinci út 268 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Rézmál, Alvinci út 268 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7899349
Referenciaszám: 885763
Frissítve: 9 napja

Budapest II. kerület eladó sorház 5+1 fél szobás: 349 millió Ft

349 millió Ft
1 302 239 Ft/m²
268 m²
Alapterület
863 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 012 887 Ft
Második évtől
1 382 293 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó luxus ház Budapesten, a II. kerületben az Alvinci utcában Üdvözöljük ebben a lenyűgöző, napfényben úszó otthonban, mely a II. kerületben, az Alvinci utcában található. Ezen luxus otthon főbb jellemzői: A ház kiválóan elhelyezkedik a városban, közel a Mammut bevásárlóközponthoz, így minden kényelmesen elérhető. A 841 négyzetméteres udvar, amelyet három lakás osztozik, egy barátságos és harmonikus közösséget alkot. Az ingatlan négy szintes, és mindegyik szint különböző funkciót tölt be. Az óriási ablakokon keresztül bőséges mennyiségű természetes fény áramlik be, így az egész ház ragyog. A 2019-es teljes felújításnak köszönhetően a ház modern és kifinomult kialakítással rendelkezik, és a legtöbb berendezés gyártói garanciával rendelkezik. Az otthon négy emeleten terül el, mindegyik körülbelül 60 négyzetméter. A földszint és az 1. emelet padlófűtéssel rendelkezik, míg a 2. és 3. emeleten radiátorok gondoskodnak a megfelelő hőmérsékletről. A földszinten játszószoba, sportszoba és audiovizuális szoba található, valamint egy szabadtéri terasz, ami ideális a pihenéshez és a szabad levegőn való étkezéshez. Ezen a szinten a garázs és a kert is könnyen elérhető. Az első emeleten a tágas nappali, konyha, tároló és egy fürdőszoba található. A nagy erkélyek a gyönyörű kertre néznek. A 2. emeleten két különálló hálószoba, egy tágas fürdőszoba zuhanyzóval és mosógéppel áll rendelkezésre. A 3. emeleten egy további hálószoba és zuhanyzós fürdőszoba található, amely egy stúdióként is funkcionál. A tetőtérben személyes tárgyak és tárolás céljából egy padlás található. A házhoz tartozik egy garázs, ahol két autó is elfér, továbbá kérhető parkolási engedély is, amely évente csak 2000 forintba kerül. Ezen kívül, az ingatlan közelségében találhatók a város különféle kulturális és szabadidős lehetőségei, így a Marczibányi Téri Művelődési Központ és a Millenáris. Iskolák, háziorvos, sportolási és bevásárlási lehetőségek is könnyen elérhetők gyalogosan. Ha a kényelmet, a luxust és a gyönyörű kilátást értékeli, ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tekintse meg ezt az exkluzív otthont, mielőtt valaki más lecsapna rá!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
5
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázs
pince
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Péter Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 935 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Péter Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 935 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY