Eladó ház Budakeszi 90 nm
Eladó ház Budakeszi 90 nm
Eladó ház Budakeszi 90 nm
+18 fotó
Hirdetéskód: 7501312
Referenciaszám: HZ036220-4206588
Frissítve: 9 hónapja

Budakeszi eladó sorház 4 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
887 778 Ft/m²
90 m²
Alapterület
150 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 231 890 Ft
Második évtől
316 462 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A legjobb ár-érték arányú új ingatlan!!Budakeszin központhoz közeli, de mégis csendes utcában eladó egy teljesen újonnan kialakított sorházi ingatlan. Összesen egy idősebb hölgy szomszéddal használják együtt a házhoz vezető közös utat, ehhez az ingatlanhoz egy kocsibeálló és egy kis saját lekeríthető kertrész tartozik.Eredetileg egy kis üzlethelyiségnek, és két kis lakásnak lett volna kialakítva, ezért a több bejárat, de a vevő igénye szerint akár egy nappali+ 3 szobás 2 fürdős lakás, vagy egy kétgenerációs ingatlan is formálható még belőle.Így alkalmas lehet befektetésnek, kiadásra, egy családnak, vagy két generációnak is az összeköltözésre.A régi ház teljesen vissza lett bontva, és annak helyén lett felépítve az új, 1-2 főfal maradt csak meg az eredeti épületből. Ezért jogilag nem új építésű az ingatlan, de gyakorlatban teljesen az. Új falazat, új födém, új tető, teljes víz és hőszigetelés, 3 rétegű nyílászárók, hőszivattyús hűtés-fűtés, napelem rendszer, kulcsrakész kivitelezés mind a vételár részét képezi!A burkolatok, szaniterek még választhatók, a lakás és szoba elosztás még a vevő igénye szerint alakítható!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miru Szilvia Duna House - Budakeszi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 935 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miru Szilvia Duna House - Budakeszi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 935 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY