Eladó lakás Pécs 74 nm
Eladó lakás Pécs 74 nm
Eladó lakás Pécs 74 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7948727
Referenciaszám: H478878
Frissítve: ma

Pécs eladó panellakás 4 szobás: 34,69 millió Ft

34,69 millió Ft
468 784 Ft/m²
74 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 100 679 Ft
Második évtől
137 398 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Regisztrációs szám: H478878 Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztrációs szám keresése” menü pontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H478878 Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írj nekem, és szívesen elküldöm a videót. Köszöntelek a hirdetésemnél! ***** ISMÉT EGY HIÁNY LAKÁS A PIACON, NAGYCSALÁDOSOK FIGYELMÉBE AJÁNLVA!!! ***** Ritkán adatik meg, hogy Rózsadombon eladóvá válik egy 4 szobás (3,5) külön bejárattal rendelkező 4/2. emeleti, erkélyes NAGY ingatlan, melyhez közvetlen a lakás alatti elhelyezkedéssel vásárolhatsz egy garázst is, (Irányára: 8,5 M Ft) mely külön nem kerül értékesítésre!!! A lakóépület merőlegesen helyezkedik el az Illyés Gyula) utcára, és egy mellék utcából lehet megközelíteni, ezért rendkívül csendes Az épület és a tető szigetelt, a ház jól karban tartott. A bejárati kapu műanyag szerkezetű, újszerű állapotú. A lakásban a radiátorokon ktg. megosztok vannak, ezért kedvezően alakul a fűtés rezsi ktg-e. Az ingatlanban műanyag szerkezetű ablakok lettek beépítve, melyek redőnnyel szereltek. A lakás korszerűsítése és modernizálása már a jövőbeni tulajdonos feladata lesz, így legalább a saját igény és elképzelés szerint lehet szépítgetni minden helyiséget! (A lakást jelenleg albérlők lakják) Az épület 250 méteres vonzáskörzetében: - iskola, óvoda, SPAR, orvosi rendelő, patika, posta, buszmegálló, zöldséges, és minden más is megtalálható, mely az itt élők kényelmét szolgálja. Ha el tudnád képzelni, hogy ebben a lakásban lakj és élj, akkor mielőbb hívj és szívesen megmutatom neked Kérlek NE gondolkodj, sokáig, mert hamar meg lesz a lakás új tulajdonosa. Köszönöm, hogy benéztél! Teljes körű pénzügyi megoldásokat kínálunk Önnek, személyre szabva, díjmentesen!!! Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha pedig eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani. Keressen bizalommal, a szakértőink rendelkezésre állnak!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1989
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
erkély
panelprogram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilágyi Róbertné - Marcsi Otthon Centrum - Pécs - Király utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilágyi Róbertné - Marcsi Otthon Centrum - Pécs - Király utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY