Eladó lakás Oroszlány 53 nm
Eladó lakás Oroszlány 53 nm
Eladó lakás Oroszlány 53 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8048454
Referenciaszám: H340807
Frissítve: 15 napja

Oroszlány eladó panellakás 2 szobás: 21,9 millió Ft

21,9 millió Ft
413 208 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
10. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 559 Ft
Második évtől
86 740 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Oroszlány városában kínálunk megvételre egy igényesen felújított, panorámás, 10. emeleti lakást! Az ingatlan 2 szoba hallos elrendezésű, a 2021-es évben teljes ráncfelvarráson esett át, melynek eredményeképpen a következő teendőket már nem kell az új tulajdonosnak elvégeznie: - víz, villany, csatorna teljes cseréje; - a klímának előre kialakított kiállása már adott; - hőleadók cseréje; - burkolatok az ingatlan teljes egészében újak; - nyílászárók szúnyoghálóval és részben redőnnyel felszereltek; - esővízelvezető csatorna cseréje megtörtént; - a külső és a belső válaszfalazatról a tapétaréteg eltávolításra került, annak helyét új glettelés és minőségi falfesték vette át; - bejárati ajtó és beltéri ajtók is cserélve lettek. A tetőszigetelést a 2022-es évben felújították, így az ingatlan teljes mértékben beázástól mentes. Az lakás bútorzata -a mosógép, az étkezőasztal és a gyermekbútorok kivételével- mind a vételár részét képezik! A környéken minden megtalálható ami a mindennapokban fontos számunkra: -parkolóhely az autónknak; -amennyiben nincs saját gépjárművünk a buszmegálló is könnyen elérhető; -gyógyszertár, orvosi rendelők; -kisboltok, vendéglátó egységek. Ha kérdéseid vannak, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot, hiszen ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk bármilyen kérdéssel kapcsolatban.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
bútorozott
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pásztor Gyöngyvér Rock Home Tatabánya Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pásztor Gyöngyvér Rock Home Tatabánya Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY