Eladó lakás Nyíregyháza, Ferencz körút 54 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7919453
Feltöltve: 5 hónapja

Nyíregyháza eladó panellakás 2 szobás: 33 millió Ft

33 millió Ft
611 111 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 95 774 Ft
Második évtől
130 704 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Nyíregyháza, Ferenc körúton az egyetemhez, és a belvároshoz közel, szigetelt, liftes panel társasház második emeletén lévő 54 nm alapterületű, 2 szobás, teljeskörűen felújított lakás, amely 3 nm-es parkra néző erkéllyel rendelkezik. A lakás távhő fűtéssel rendelkezik. A bejáratnál található folyosóról nyílik az egymástól külön elhelyezkedő fürdő és wc, majd a folyosó után egy nagy ebédlő-konyha, ahonnan a két külön bejáratú szobába juthatunk. A nagyobbik szobából nyílik a 3 nm-es erkély. A szobákban laminált padló van, a konyha és előszoba pedig fahatású csempével van burkolva. A felújítás során a villamoshálózat is teljesen felújításra került, a nagyobbik szobában két kapcsolós spot lámpa adja a világítást, a képen látható oldalirányú a gyengébb fényű, a másik pedig világos, hidegfehér. A vízhálózat is felújításra került a fürdő felújítása során, illetve a mérőórák áthelyezésre kerültek a konyhából a WC mögé esztétikai szempontok miatt. A lakás redőnnyel műanyag nyílászárókkal, szúnyoghálóval, új, modern beltéri ajtókkal, illetve Hisec biztonsági bejárati ajtóval szerelt. A lakás klímával is rendelkezik, amely a konyhában helyezkedik el, és a nagyobbik szoba felé néz, így hatékonyan tudja hűteni/fűteni az egész lakást. Kedvencünk a konyha, amely gyönyörű felújításon esett át az elmúlt egy évben, minőségi anyagokból készült modern stílusban. Páraelszívóval, sütővel, főzőlappal felszerelve, illetve modern tárolókkal, rekeszekkel. A bútor alsó és felső része között fózolt metro csempével burkolt, a felső bútorrész alja hidegfehér LED lámpákkal szerelt. Az épület szigetelése, a távhő, illetve a műanyag nyílászárók miatt a fűtése igen kedvező, személy szerint fel sem kapcsolom a fűtést. A lakóközösség kiváló, a belváros gyakorlatilag 5 perc séta, és minden elérhető a közelben. A környék sok parkolóhellyel rendelkezik, így soha nem volt problémám a parkolással az évek alatt. Akár bútorozottan is eladó, de a cicát nem adjuk. A lakás leginkább eladó, de csere is szóba jöhet lakóházra Nyíregyháza 30km-es körzetében, akár ráfizetéssel is. Az ÁR Alkuképes!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
hőszigetelt
klíma
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gombocz István Ferenc
+36 20 995 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gombocz István Ferenc
+36 20 995 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY