Eladó lakás Komló, Körtvélyes, Cserma utca 54 nm
Eladó lakás Komló, Körtvélyes, Cserma utca 54 nm
Eladó lakás Komló, Körtvélyes, Cserma utca 54 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8096804
Feltöltve: 11 napja

Komló eladó panellakás 2 szobás: 10,5 millió Ft

10,5 millió Ft
194 444 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 30 474 Ft
Második évtől
41 588 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Komló Körtvélyesi városrészében egy 4 emeletes panelépület zárószintjén található 2 szobás, erkélyes, 54 nm-es átlagos állapotú lakást. Az ingatlan nagyrészt eredeti, a nyílászárói eredeti de már szigetelt műanyagok redőnnyel felszerelve. Közlekedőkbe parketta és járólap van. A lépcsőház rendezett, a lakóközösség összetartó. Az ingatlanhoz közös tároló is tartozik, amit egy másik családdal ketten használnak! Elrendezését tekintve a mai kor követelményeinek megfelelően előszobából, 2 külön nyíló szobából, konyhából, fürdőből és külön wc helyiségekből áll. Az erkély redőnnyel van ellátva, így a csapadék nem esik be, télen-nyáron jól kihasználható. A városrész közel van Sikondához, ahol remek lehetőségek nyílnak a kikapcsolódásra, mint például wellness fürdő, horgásztó, illetve gyönyörű túraútvonalak is találhatóak. A közelben sétatávolságra minden elérhető ami a mindennapi élethez szükséges, pl.: kisboltok, vendéglátó egység, buszmegálló, játszótér, óvoda... Hitelre vásárló ügyfeleinknek díjmentes hitel előminősítéssel, CSOK PLUSZ, Babaváró, LTP ügyintézéssel állunk rendelkezésükre! Bankfüggetlen szakértőnk 12 pénzintézetet tud versenyeztetni, így az Ön számára legkedvezőbb megoldást tudjuk kínálni!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
H
Átlagos rezsiköltség:
25 000 Ft/hó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Next Home Ingatlaniroda Next Home Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 624 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Next Home Ingatlaniroda Next Home Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 624 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY