Eladó lakás Hajdúszoboszló 85 nm
Eladó lakás Hajdúszoboszló 85 nm
Eladó lakás Hajdúszoboszló 85 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7720649
Frissítve: 10 hónapja

Hajdúszoboszló eladó panellakás 4 szobás: 48,9 millió Ft

48,9 millió Ft
575 294 Ft/m²
85 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 141 920 Ft
Második évtől
193 679 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hajdúszoboszlón Szilfákalja utcán Fürdő patikánál eladó egy 4 szobás,85 nm-es teljesen felújított francia típusú,nagy erkélyes lakás.A lakás teljes körű felújítást kapott.Villany és vízvezeték cseréje megtörtént fürdőszoba felújítással egybe kötve.Műanyag nyílászárók kerültek beépítésre redőnnyel ellátva és szúnyoghálóval felszerelve.j fém több ponton záródó ajtó is felszerelésre került.A fürdőszoba zuhanyfülkés és dupla mosdóval került kialakításra kényelmi szempontból.A szobák laminált parkettásak és külön nyílnak.A nappali és hálószoba ajtó füstös üveg kialítással, eltoló kivitelben került beépítésre.Hűtő-fűtó légkondicionáló is felszerelésre került.A konyhában beépített magasfényű bútor került felszerelésre, tűzhellyel, főzőlappal, gránit mosogatóval,12 terítékes mosogatógéppel.A konyhához tartozik egy spájz is. A belső ajtók cseréje is megtörtént, illetve a folyosón 2 beépített szekrény került kialakításra, amiből az egyik gardróbként funkcionál.A fűtést házközponti fűtés biztosítja egyedileg szabályozva, új radiátorokkal.Az erkély beépítésre került, műanyag nyílászárókkal és burkolattal fedve.A ház 15 cm külső szigetelést kapott ezáltal nagyon jó rezsi költséggel bír.Tartozik hozzá egy közös tároló.Szép igényesen felújított,tágas világos lakás.Jó lakóközösség jellemzi.Közelben boltok,patika,Spar,orvosi rendelő,játszótér,park,fürdő.A lakás részben bútorozott megegyezés szerint.Az ár irányár.További ingatlanjaink a Teleingatlan oldalán több nyelven is hitel ügyintézéssel egybekötve.Hétvégén is megtekinthető.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1988
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
összkomfortos
jó közlekedésű
csendes
világos
kamra
erkély
pince
kábeltévé
internet
bútorozott
beépített konyhabútor
alacsony közös költség
hőszigetelt
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Teleingatlan Teleingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 264 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Teleingatlan Teleingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 264 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY