Eladó lakás Győr, Belváros, Batthyány tér 23 55 nm
Eladó lakás Győr, Belváros, Batthyány tér 23 55 nm
Eladó lakás Győr, Belváros, Batthyány tér 23 55 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7954089
Frissítve: 9 napja

Győr eladó panellakás 3 szobás: 41,98 millió Ft

41,98 millió Ft
763 273 Ft/m²
55 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
9. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 837 Ft
Második évtől
166 271 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kitűnő befektetès a belvàros szívèben! A vételár kifizetését követően akár azonnal birtokba vehető ! Parkra nèzô, erkèlyes otthon, csodás napkeltèvel! Gyôr történelmi belvàrosának szívèben, kitûnô lokàciòval rendelkezô, 3 külön nyílò lakòszobàs, jó àllapotù, 9.emeleti , erkèlyes, panoràmàs, alacsony rezsivel rendelkező, liftes lakàs, nem dohànyzò tulajdonostól eladò. Az épület1981- ben átadott, panelprogramban részt vett, kívülről szigetelt, a radiátorok pedig hôfokszabályozòval ès egyedi mérővel rendelkeznek.Pár éve kisebb felújításon esett át a lakás. A nappaliban és a két szobában laminált lap, a többi helyiségben hidegburkolat található, ahogy az erkélyen is. A nappali keleti fekvésű, az erkélyéről ès a konyhából a parkra tekinthetünk, a két kisebb szobából pedig a Pannonhalmi Apátságot láthatjuk. A két szobában és konyhában a műanyag nyílászárók karbantartása és szigetelésének cseréje megtörtént, melyre 2 év garancia van. A nappaliban új Rehau nyílászáró került beèpítèsre, melyre 8 év garancia jár. Àrkàd , Színház, sétáló utca, Széchenyi tér 1-2 perc,óvoda , iskola, Egyetem, pékség , orvosi rendelő és gyógyszertár mind közvetlen közel megtalàlhatò. Nagy forgalomtól mentes , park melletti èpület, nem legfelsô szint. Ez nem egy külső kerületben lévő lakótelepi ingatlan, ez a belváros közepe, ahol minden karnyújtásnyira van! A havi átlagrezsi évszaktól ès egyèni fogyasztàstòl függően kb. 25-35 e Ft ( gàz àtalàny, villany egyedi ,hideg - ès melegvíz egyedi, tàvhô egyedi mèrô) Tovàbbi elônyök: - Mivel a hàz ezen oldalàn nincs màs magas èpület, így valòdi panoràmàban ès nem a szomszèdokban vagy a parkolò autókban tudunk gyönyörködni. - Tavasztòl -ôszig reggelente madàrcsicsergèsre èbredhetünk , mivel a nagy forgalmù 4 sàvos Szt. Istvàn ùt ès a parkolòhàz innen messzebb van. A friss levegôrôl a Batthyàny park gondoskodik. - Az èpület alsò szintjein nincs èlelmiszerekkel foglalkozò üzleti tevèkenysèg. - Nem zàròszint, így nem kell aggòdni sem most , sem idôvel a tetôszigetelès miatt, tovàbbà az erkèly is fedett. Parkolàs közterületen lehetsèges, a lakáshoz kedvezmènyes parkolòbèrlet vàlthatò 2 autòra. (piros és kék zónában is lehet vele parkolni , az elsô autòra a díj 12.000,-ft/ èv) Közös ktsg. : 10.000,- Ft/hò (mely többek közt tartalmazza a tömbbiztosítàst, takarítàst, liftügyeletet, szemètdíjat, kk.tiszteletdíjàt, tovàbbà megtakarítàsi szàmlàra befizetèst is ) A hàz megtakarítàssal ès fix bevètelekkel rendelkezik. Magasföldszinten sajàt tàrolò tartozik az ingatlanhoz. Megtekintés csak előre egyeztetett időpontban lehetséges!!!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1981
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
25 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
erkély
kábeltévé
internet
telefon
bútorozott
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
lift
kaputelefon
akadálymentesített
panelprogram
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 220 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 220 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY