Eladó lakás Debrecen, Sumen 53 nm
Eladó lakás Debrecen, Sumen 53 nm
Eladó lakás Debrecen, Sumen 53 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7938334
Referenciaszám: 692300071
Frissítve: 16 napja

Debrecen eladó panellakás 2 szobás: 45,9 millió Ft

45,9 millió Ft
866 038 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 133 214 Ft
Második évtől
181 797 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
DEBRECEN, SUMEN UTCA SZÉP ÁLLAPOTÚ LAKÁS ELADÓ! ÁR: 45,9 M Szeretne Debrecen belvárosához 5 perc sétára élni? Akkor ezt a Sumen utcai lakást Önnek ajánlom. Fiatal pároknak, idősebbeknek, befektetőknek remek választás. Az ingatlan két szobás, mindegyik kényelmes méretű, egymástól jól elhatároltak. Konyhája étkezős, elegendő hely a családi étkezésekhez. A fürdőszoba kádas, WC-vel egyben, akkora, hogy a mosógép is elfér és még marad hely. Az előszobában érkezéskor lecuccolhat, ebből nyíló kamrában elraktározhatja a bevásárolt dolgait. Közlekedőben, beépített szekrényekben tarthatja holmijait. Fűtése egyedi mérésű, távhős,( a gáz is be lett vezetve) bekapcsolás nélkül is kellemes meleg van, a lakás középső elhelyezkedése miatt. Műanyag ablakai redőnyösek, szúnyoghálósak, nyugati fekvésű, itt mindíg világos van. Szobái laminált parkettásak, a lakás állapotát tekintve, rövid időn belül birtokba vehető, egy tisztasági festést követően. Lépcsőháza tiszta, barátságos szomszédokkal, közös költség 5800 forint. Közös tárolója a földszinten, melyen három tulajdonos osztozik. Az ingatlan kiváló helyen fekszik a belváros összes előnyét kínálva. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!   Ha pedig kedvező hitelt szeretne az ingatlan vásárlásához igénybe venni, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádasi Judit Otthon Business Bt Az iroda összes hirdetése
+36 20 508 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádasi Judit Otthon Business Bt Az iroda összes hirdetése
+36 20 508 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY