Eladó lakás Csopak 22 nm
Eladó lakás Csopak 22 nm
Eladó lakás Csopak 22 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7943027
Referenciaszám: H478469
Frissítve: 17 napja

Csopak eladó panellakás 1 szobás: 39 millió Ft

39 millió Ft
1 772 727 Ft/m²
22 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 113 188 Ft
Második évtől
154 468 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ILYEN LAKÁS NAGYON RITKÁN ELADÓ CSOPAKON!! CSOPAKON FELÚJÍTOTT, EGÉSZ ÉVBEN LAKHATÓ, PANORÁMÁS GARZON ELADÓ! A lakásról: - 22nm-es, s rendelkezik egy 3 nm-es fedett terasszal is - A balatoni oldalon van, a gyönyörű csopaki strand gyalogosan, igen rövid sétával elérhető - a fedett teraszáról ősfákra, hegyoldalra panorámás - házközponti fűtésű, védett, kellemes klímájú lakás, egész évben lakható - a havi rezsi mindössze 15e Ft, mely tartalmazza a villanyt, vizet, fűtést, takarítást, közös költséget - gyönyörűen felújított a lakás, tágas fürdőszobával, beépített konyhabútorral - csak beköltözni kell, semmilyen felújítást sem igényel - per-,teher-,igénymentes, szerződhető, gyorsan beköltözhető a társasházról: - nagyon rendezett, jól karbantartott, két emeletes, részben hőszigetelt - parkos környezet, ősfás kert, s még fedett biciklitároló is van - egymásra figyelő, kiváló lakóközösség a környékről -- Csopak központi, balatoni balatoni oldalon van, a gyönyörű csopaki strand gyalogosan, igen rövid sétával elérhető - 5 percre szabadtéri közösségi tér, rönk játszótérrel, madártanösvénnyel, családi sütögetővel - aszfaltos úton megközelíthető - Csopak egy életérzés, nem szorul bemutatása, a Balaton "ékkövének" is tartják Kérem, hívjon, s rugalmasan megmutatom, s sétálhatunk egyet a környékén is!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1980
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Péter László Otthon Centrum - Balatonalmádi - Martinovics utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Péter László Otthon Centrum - Balatonalmádi - Martinovics utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY