Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Zugló 46 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Zugló 46 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Zugló 46 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7767685
Feltöltve: 10 hónapja

Budapest XIV. kerület eladó panellakás 2 szobás: 37,9 millió Ft

37,9 millió Ft
823 913 Ft/m²
46 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
7. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 109 995 Ft
Második évtől
150 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a XIV. kerület legfrekventáltabb részén, az Örs Vezér téren, közvetlenül az Árkád mögött, 10 emeletes panel épületben, 7. emeleti, 46 nm-es, 1,5 szobás, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, TEHERMENTES, BÚTOROZOTT, alacsony fenntartású panellakás! Az ingatlan elosztása szuper: -Előszoba -Konyha (Amely ablakkal van ellátva) -Fürdőszoba + WC -Nappali + Hálószoba -Gardróbszoba Az lakás 2020-ban felújításokon esett át, amely során: -Az elektromos és vízvezetékeket cserélték -Az összes helyiségben tisztasági festés történt -Új konyhabútor került beszerelésre -A konyhában található burkolat cserélve lett A lakásban műanyag, redőnnyel ellátott ablakok vannak felszerelve! A jelenleg üresen álló ingatlan remek lehetőség azok számára, akiknek fontos a jó infrastruktúra és mindemellett alacsony fenntartású lakást szeretnének vásárolni. Tulajdonosa a benne található bútorzattal szeretné értékesíteni a lakást, ami persze nem feltétel. Fűtéséről a távhő gondoskodik, költsége: 8.000 Ft / Hó (Átalány) A közös költség: 10.500 Ft / Hó, mely a felújítási alapot is tartalmazza. Az épület rendszeresen karbantartott, szép állapotnak örvend, lakóközösségét kulturált, környezetükre igényes emberek alkotják. Az épületben továbbá 2 db lifttel, kaputelefonnal, kamerával és beléptető rendszerrel felszerelt. Parkolás az épület előtti parkolóban lehetséges, bejelentett lakcím esetében 2-3.000 Ft / év. Elhelyezkedés: -Az M3-as és M2-es metró, 62A / 62 / 3-as villamos, H8 / H9 hév vonala 1-2 perc sétával elérhető, így a belváros szintén percek alatt megközelíthető. -A közelben több egyetem is található (Metropolitan közvetlenül az épület közelében helyezkedik el) -Számtalan bevásárlási lehetőség található közvetlenül az épület előtt (Árkád, Sugár, Ikea,) A lakás rugalmasan megtekinthető a hét bármely napján! Köszönöm, hogy megtekintette hirdetésemet, kérdéssel vagy megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
panoráma
kábeltévé
internet
bútorozott
beépített konyhabútor
alacsony közös költség
vízórás
lift
kaputelefon
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Fórizs Olivér
+36 30 512 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Fórizs Olivér
+36 30 512 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY