Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Rákosfalva 50 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Rákosfalva 50 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Rákosfalva 50 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7963720
Referenciaszám: H479728
Frissítve: 10 napja

Budapest XIV. kerület eladó panellakás 2 szobás: 38,9 millió Ft

38,9 millió Ft
778 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 112 898 Ft
Második évtől
154 072 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
~ Zuglóban XIV. kerület, Rákosfalva FÜREDI LAKÓTELEPEN eladó egy csendes, parkokkal ölelt 50 nm-es, erkélyes, TELJESEN FELÚJÍTANDÓ lakóingatlan. ~ A ház az 1980-as években épült, 4 emeletes panel, melynek homlokzata jó állapotú. Egy emeleten 3 lakás található. Zárt lépcsőháza tiszta, rendezett. A társasház megtakarítással rendelkezik. ~ Az ingatlan a 4. emeleten helyezkedik el, lift nincs a házban. D-i fekvésének köszönhetően a nap nagyrészében napfényes, parkos kilátással rendelkezik. ~ A lakás majdnem teljes egészében felújítandó. KIVÉVE, hogy a nyílászárói korszerű műanyagra lettek cserélve, a bejárat új biztonsági ajtóval ellátott. A melegvizet és a fűtést távhő szolgáltatja. ~ A lakótér: alapterülete 50 nm, 2 egész szobás (külön nyíló), a nagyszoba erkélyes, előszobával, ablakos konyhával, közlekedővel rendelkezik. Kádas fürdőszoba és wc külön helyiségben. ~ Az ingatlan központi helyen, az Örs vezér tértől gyalog is sétatávolságra található (5 perc), mégis csendes, zöldre néző, parkos környezetben. ~ A közelben iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, üzlet központ, gyógyszertár, orvosi rendelő, mozi, könyvtár és számos üzlet illetve szolgáltatás megtalálható. ~ A közlekedés kiváló, a lakótelepen autóbuszok: 31, 32, 44, 45, 67, 174, 244, 133, 131,231, 231B, trolibuszok: 80, 81, 82, 82A, valamint az Örs vezér téren az M2-metró, a H8 és H9-es Hév(Gödöllő, Csömör), villamos: 3, 62, 62A nagyon gyorsan elérhetőek. Autóval való közlekedés esetén a parkolás közterületen ingyenes. ~ Ajánlom befektetőknek és olyan embereknek, akik nem riadnak meg attól, hogy a maguk ízlésére teljesen felújítsanak egy REMEK ADOTTSÁGOKKAL rendelkező lakást egy NAGYON JÓ HELYEN! Az ÁR IRÁNYÁR, jöjjön nézze meg, tegyen ajánlatot! Várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1980
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Berta Hanna Mária Otthon Centrum - VI. kerület - Jókai tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Berta Hanna Mária Otthon Centrum - VI. kerület - Jókai tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY