Eladó lakás Budapest IX. kerület, József Attila lakótelep, Ifjúmunkás utca 59 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, József Attila lakótelep, Ifjúmunkás utca 59 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, József Attila lakótelep, Ifjúmunkás utca 59 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7950211
Frissítve: 3 hónapja

Budapest IX. kerület eladó panellakás 1+2 fél szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
930 508 Ft/m²
59 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
6. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 334 Ft
Második évtől
217 444 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapest IX. kerületében, a József Attila-lakótelep szélén egy 3 szobás, 59nm-es, erkélyes lakás. A lakás egy 10 emeletes panelház 6. emeletén helyezkedik el. A lakás egy nagy nappaliból és két közel azonos méretű hálószobából áll, különálló fürdőszobával és különálló WC-vel A lakás déli fekvésű, szinte egész nap világos, napsütéses A radiátorokon egyedi merő egység van felszerelve. Digi, Telekom, Vodafone hálózat elérhető a házban A lakás többszöri felújításon esett át, mely magába foglalja: - Komplett villanyhálózat cseréjét. - Komplett erkély felújítás. - Nyílászárók korszerű műanyagra cserélése. Műanyag redőny és szúnyogháló került felszerelésre - Nappaliban álmennyezet került kialakításra modern desing-os világítás technikával. - Okosotthon rendszer is kialakításra került, ennek köszönhetően energiatakarékos a lakás. A társasház pénzügyi helyzete rendezett, emellett folyamatosan törekszik a szükséges és a lakóközösség által kért felújítások kivitelezésére. A lakás előtti belső parkoló fizetős, de kerületi lakosoknak ingyenes, továbbá pár méterrel kijjebb található egy külső ingyenes P+R parkoló is. A lakótelep egy kisebb "falu", minden található benne 5-10 perc sétára: - Lidl, Spar és egyéb vegyes boltok, - pékség, - drogéria, - könyvtár, - gyógyszertár, - posta, - csomagautomaták, - állatorvosi rendelő, - gyermek és háziorvosi rendelő - bölcsőde, több óvoda és több iskola is. A lakótelep rengeteg parkos résszel rendelkezik, sok helyen van játszótér, de van szabadtéri kondipark, futó-és focipálya is. A lakótelep és a Wekerle-telep közötti erdős, parkos terület kiváló lehetőséget nyújt hosszabb- rövidebb sétákra és sportolásra is. Az ingatlan remek lehetőség kisgyermekes családoknak, de kiadásra is alkalmas a külön bejáratú hálószobák révén. Az ingatlan per és tehermentes Kérem, ingatlanosok ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 252 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 252 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY