Eladó lakás Budapest IV. kerület 53 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület 53 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület 53 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7955732
Referenciaszám: LK027064-4557138
Frissítve: 1 napja

Budapest IV. kerület eladó panellakás 2 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
752 830 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
IV. KERÜLET, ERZSÉBET UTCA! Az újpesti lakótelep egyik kedveltebb területén az Erzsébet utcában eladó egy 53 nm-es magasföldszinti, erkélyes családi otthon. Kiemelném, a lakáshoz saját tároló tartozik, parkolás az épület előtt ingyenes. Az ingatlan kellemes zöld környezetben található, akár fiatal párok, akár kisgyermekes családok igényeinek is megfelelő. Mind a bevásárlási lehetőségek sokasága, a nyugalmat árasztó parkos környék és a remek tömegközlekedés, infrastruktúra miatt is kimondottan ideális választás, akár az idősebb generációnak is. A lakás beosztása nagyon kedvező, hiszen minden szoba külön nyílik, a két szoba közt volt egy ajtó, ami akár visszaállítható a jövőben. Fontos információ a konyha ablakos, a fürdőszoba és wc külön helyiségben helyezkedik el, sőt egy gardrób helyiség is rendelkezésre áll, ahol minden hasznos tárgyat tárolhatunk, akár háztartási helyiségnek is tökéletes választás. Jó hírem van a lakás műszaki felújításon átesett 2023-ban, a villanyvezetékek cseréje megtörtént, nyílászárók korszerű műanyag ablakok redőnnyel ellátva, az erkély beépített itt is új ablakok kerületek beszerelésre, redőnnyel felszerelve. Közös költség 16,000-Ft, minden fogyasztás egyedi mérés alapján fizetendő. A fűtés számla egyedi mérés alapján kerül elszámolásra. A konyhabútor a vételárrészét képezi, az ingatlan többi bútorzata megegyezés, megbeszélés alapján maradhat. A társasház anyagi helyzete stabil, lakóközössége kulturált és rendezett. Az ingatlan befektetési céllal is kitűnő választás lehet, a környék kedveltsége és infrastruktúrája miatt. A lakás lokációja minden szempontból tökéletes választás. Az M3-as metró 10 perc séta távolságra van, autóval 5 perc alatt elérhető, Budapest belvárosába akár 20 perc alatt is bejuthatunk. Ezenkívül a villamos és buszmegállók is pár perc alatt elérhetők. Járatszámok: Buszok: 20E, 120, 121, 25, 30, 203.Villamos: 12,14.Kellemes sétával 20 perc alatt a Duna-parton vagyunk, ahol tavasztól őszig aktív társasági élet folyik. Az M3 as autópálya bevezetője szakasza egyszerűen elérhető, sőt a vonat- és Volánbusz közlekedés is adott. Ha csak egy pici hiányzik a vételárhoz, vagy esetleg a felére lenne szükség - Hitelcentrumunk teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll az Önök szolgálatára. Bármilyen további kérdése esetén hívjon bizalommal! Hívjon még ma, hogy ne maradjon le erről a lehetőségről!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1981
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízórás
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisvári Adrienn Duna House Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 563 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisvári Adrienn Duna House Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 563 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY