Eladó lakás Budapest III. kerület, Óbuda 33 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Óbuda 33 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Óbuda 33 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8094919
Frissítve: 10 napja

Budapest III. kerület eladó panellakás 1+1 fél szobás: 44 millió Ft

44 millió Ft
1 333 333 Ft/m²
33 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 127 699 Ft
Második évtől
174 272 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A 3. kerület frekventált részén, a Kórház utcában tulajdonostól eladó egy 33,5 négyzetméteres, déli fekvésű, 1,5 szobás, 4. emeleti lakás. A lakás TELJES felújításon ment keresztül az elmúlt évben. Áramhálózat fejlesztése megtörtént 32A-ra, a lakás nagy része új kábelezést is kapott. A konyhában egyedi tervezésű konyhabútor került beszerelésre, teljesen új beépített gépekkel. A fürdőszoba felújítása során a teljes csőhálózat cserélve lett és épített zuhany került kialakításra. 2023 szeptemberében a vízórák is cserélve lettek, az újak távjeladó modullal kerültek felszerelésre, emiatt nincs szükség ezek rendszeres olvasására. A klímakiállás és vízelvezető cső is kialakításra került, továbbá új radiátorok is felszerelésre kerültek. Mindkét szobában redőnnyel, szúnyoghálóval lettek ellátva az ablakok. Az egyedileg gyártott ajtók most kerülnek beszerelésre. A lakáshoz egy az emeleten lévő privát tároló is tartozik. Az ingatlan közvetlen a Flórián téren helyezkedik el, tömegközlekedési lehetőségek nagyon jók, közvetlenül a buszmegállók a ház mellett (pl:9,11,923,924), 1-es villamos 3 perc sétára, H5-ös HÉV 7 perc sétára. Bevásárlási, sportolási lehetőség közvetlenül a ház előtt található Flórián üzletközpontban. A Margit-sziget is gyalogosan akár 15 perc alatt elérhető. Amennyiben egy teljesen felújított, modern lakás keres, ez az optimális választás. Hasonló méretű, kialakítású lakások nagyon ritkák a piacon. Amennyiben felkeltette az ingatlan érdeklődését, úgy nyugodtan keressen telefonon vagy üzenetben. Ingatlanosok kérem ne keressenek.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
20 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
vízórás
lift
kaputelefon
parkettás
biztonsági ajtórács
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 786 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 786 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY