Eladó lakás Budapest III. kerület, Békásmegyer 32 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Békásmegyer 32 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Békásmegyer 32 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7804402
Frissítve: 9 hónapja

Budapest III. kerület eladó panellakás 1 szobás: 36,4 millió Ft

36,4 millió Ft
1 137 500 Ft/m²
32 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 105 642 Ft
Második évtől
144 170 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A lakáshoz tartozó, valósághű élményt nyújtó 3D virtuális sétát kérem, hogy barangolja be egy kattintással (mielőtt felkeresne telefonon). Ennek segítségével olyan módon körül tud nézni az ingatlanban, mintha élőben ott tartózkodna a helyszínen: Https://vr-flat. Web. App/flat--Na15N4XYxgR_2VGYaBI/ Parkos, zöld környezetben, praktikus elosztású, napfényes, hangulatos, magas földszinti, jó állapotú garzonlakás eladó. Nagyon hangulatos, fényes, pároknak ideális lehetőség. Nyugati tájolású, tömbfűtéses, egyedi mérésű. A négyemeletes ház 2 éve kapott új, teljes szigetelést. Elrendezés: előtér-konyha-étkező, közlekedő, fürdőszoba, szoba. A konyhabútor, villanytűzhely, -sütő és beépített szekrények tartozékok. Tölgyfaparkettás nappali, műanyag nyílászárók, biztonsági rács, egy szép kádas fürdőszoba ízléses csempével és új fürdőszobaszekrénnyel, elektronikus beléptetés a házba. A lakáshoz tartozik egy kis tároló is. A lakás most esett át egy felújításon: a tapéta lekerült a falakról és a plafonról. Helyére friss, jó minőégű anyagok kerültek szakember által. Az ajtók, ajtókeretek frissen csiszoltak, festettek. a teljes villamosvezérlést szakember korszerűsítette: vadonat új konnektorok, kapcsolók, fali és mennyezeti modern led-világítóestek lettek felszerelve minden helyiségbe. Ezek mellett a hozzájuk tartozó, falba épített kábelek is cserélve lettek. Parkolás a ház előtt és környékén ingyenes. A közlekedés kiváló, gyakori busz- és hév-járatok séta távra vannak, néhány percre közért, piac, gyógyszertár, strandfürdő, Duna. A rezsi rendkívül alacsony, télen be sem kellett kapcsolni a fűtést. a közös költség nagyon barátságos, mindössze 7.818 Ft A lakás teher- és illetékmentes, tartozás nincs rajta. Közvetlenül a tulajdonostól eladó. Érdeklődők hívását hétköznap és hétvégén is várom. Amennyiben valamilyen okból nem tudom felvenni, visszatelefonálok. _________________________________________ Ingatlanközvetítők kérem, ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
pince
internet
telefon
bútorozatlan
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
parkettás
biztonsági ajtórács

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Dr. Németh Krisztián
+36 20 975 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Dr. Németh Krisztián
+36 20 975 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY