Eladó lakás Békéscsaba 76 nm
Eladó lakás Békéscsaba 76 nm
Eladó lakás Békéscsaba 76 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7845067
Referenciaszám: M250916-4458567
Frissítve: ma

Békéscsaba eladó panellakás 2+2 fél szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
459 211 Ft/m²
76 m²
Alapterület
2+2 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 289 Ft
Második évtől
138 229 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békéscsabán, ELADÓ egy felújított, 76 m2-es, 2+2 fél szobás, erkélyes, magasföldszinti panellakás a Milleneum lakótelepen. Az ingatlan 2+ 1 fél szoba, konyha, étkező (az egyik fél szobából kialakítva), előszoba, közlekedő, kádas fürdőszoba, külön WC, kamra, és erkély kialakítású. A tulajdonosok a külső nyílászárókat és a bejárati ajtót műanyagra cseréltették, a lakás homlokzati falait 10 cm vastagságban hőszigeteltették! Az előszoba, a fürdőszoba és a wc járólap, a többi helyiség, egy szoba kivételével (szőnyegpadló) laminált parkettával burkoltak. A lakás házközponti fűtésű, radiátoros hő leadással. Az étkező, a konyha és közlekedő elektromos padlófűtéssel is rendelkezik. A lakás hűtéséről illetve (igény szerint) a fűtéséről 2 db inverteres (2,5 illetve3,5 kw-os) klímaberendezés gondoskodik. A villamoshálózat 32 Amperes. A fűtés költség kedvező, köszönhetően a műanyag nyílászáróknak és a homlokzati falak hőszigetelésének. A lakáshoz közös tároló is tartozik. Az ingatlan csendes utcában helyezkedik el, parkosított terekkel, játszótérrel, kellemes családias környezetben, jó közlekedési adottsággal, parkolási lehetőséggel. Néhány percnyi sétával elérhető Posta, gyógyszertár, üzletek, iskola, óvoda, orvosirendelő. Az ingatlan per és tehermentes. Amennyiben érdeklődését felkeltettem, az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! ---------------------------- Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
D
összkomfortos
jó közlekedésű
csendes
gardrób
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ingatlan-tanácsadó Labos Péter OTPIP - Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 30 475 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ingatlan-tanácsadó Labos Péter OTPIP - Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 30 475 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY