Eladó lakás Balatonfüred 42 nm
Eladó lakás Balatonfüred 42 nm
Eladó lakás Balatonfüred 42 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8079217
Referenciaszám: 110448
Frissítve: 16 napja

Balatonfüred eladó panellakás 2 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
1 188 095 Ft/m²
42 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
PROBLÉMAMENTES, napos lakás a központban - VIDEÓVAL Balatonfüred központi helyén eladó NAPPALI+HÁLÓSZOBÁS, kedves kis lakás. A lakás frissen van TELJESEN FELÚJÍTVA, így elsőként költözhet be, ráadásul azonnal birtokba vehető! Ajánlom ☀️ KÉNYELMESEKNEK - akik nem szeretnének felújítani ☀️ NYARALÓNAK - napos, problémamentes, egész évben használható ☀️ BEFEKTETÉSNEK is - rezsije alacsony és KISZÁMÍTHATÓ Trendi színek, a 2 tároló, a napos NYUGATI fekvés, a második emelet és az olcsó távfűtés miatt ajánlom mindenkinek, aki nyugalmat és napfényes, meleg lakást keres, cserébe nem zavarja, hogy nincs lift és erkély. Főbb adatok:  42 nm-es: nappali + 1 hálószobás, konyha és előtér egyben, WC a fürdőben  Fűtött, rendezett lépcsőház, összesen 15 lakás a lépcsőházban, csendes, és tiszta lakóközösség  Ingyenes, árnyékos parkoló  félemeleti és közös TÁROLÓ a pincében  A ház panelprogramos volt, így teljes szigetelése van, valamint új, műanyag nyílászárók REDŐNNYEL és SZÚNYOGHÁLÓVAL  Nyugati tájolású, így szép világos, napos  egyedi mérésű fűtés (8.000 Ft) és alacsony közös költség (5560 Ft)  Ablakai parkra néznek, nem parkolóra  Balatonfüred központjában, de csendes fekvéssel  Balaton kb 600 m-re  Aldi, Óvoda, Iskola, Gimnázium, Sportcsarnok séta távolságra  Buszpályaudvar, vasútállomás kb 300 m Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen megküldjük Önnek. Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is. Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred,Köztársaság u 6 Utcafront)

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Újszerű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Virág FüredIMMO Az iroda összes hirdetése
+36 30 509 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Virág FüredIMMO Az iroda összes hirdetése
+36 30 509 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY