Eladó ház Kecskemét 270 nm
Eladó ház Kecskemét 270 nm
Eladó ház Kecskemét 270 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7910095
Referenciaszám: HZ025879-4372128
Frissítve: 1 napja

Kecskemét eladó kúria 9 szobás: 159 millió Ft

159 millió Ft
588 889 Ft/m²
270 m²
Alapterület
4102 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 461 459 Ft
Második évtől
629 755 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
VÁLASSZA AZ ÖRÖKPANORÁMÁT! Irodánk kínálatában eladó, az Alföldi régióban Kecskeméttől 20 perces autóútra egy gyönyörű fás-ligetes területen fekvő MESESZÉP BIRTOK, 3 szintes főépülettel és vendégházzal. Főbb jellemzői a 3 szintes épületnek: - 2006-ban téglából épült nádtetővel - 2020-ban felújítás történt - 1 első és 1 hátsó bejárattal rendelkezik - fűtése gáz cirkó kazánról történik /Buderus kazán/ - IVÓVÍZ 200 MÉTER mély, BEVIZSGÁLT FÚRTKÚTBÓL TISZTÍTÓ BERENDEZÉSEN ÁT JUT EL AZ ÉPÜLETEKBE - minden ablak spalettával és felengedhető szúnyoghálóval ellátott - távirányítható kapu első és hátsó kijáratnál egyaránt - gyors internet szolgáltató - kiépített riasztórendszer - fedett autóbeálló - automata öntözőrendszer - 4 kerti csap az udvar különböző részeiben melyek saját fúrt kútról üzemelnek - parkosított kert - ÖRÖKPANORÁMA! A főépület elosztása: Az ablakkal ellátott alagsorban mely fűtéssel szintén ellátott, fitness-wellness és buli részleg lett kialakítva a család és barátok legnagyobb örömére. A földszinten kapott helyet az 55 m2-es hatalmas, napfényes nappali, a felújított, új berendezéssel beépített konyha, hálószoba melyből privát fürdőszoba nyílik és az előszobából nyíló vendég mosdó, valamint egy közel 40 m2-es terasz csodás panorámás kilátással a Nemzeti Parkra. A nappali éke egy gyönyörű cserépkályha. Az emeleten nappali, 2 fürdőszoba és 4 hálószoba szolgálja a család mindennapi kényelmét. Itt igény szerint konyha is kialakítható és a hátsó bejárat leválasztásával egy teljesen szeparált lakrészé alakítható külön mérőórákkal. A vendégház: - 2006-ban téglából épült nádtetővel - 2020-ban teljeskörű felújítás és átalakítás történt Kialakításra került egy amerikai konyhás nappali, hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba és egy 15 m2-es fedett terasz. Fűtése nobo villanyradiátorral és fatüzelésű kandallóval lett kialakítva. Az épületek igényes felújítása 2020-ban megtörtént, a nádtető felújítása idén május hónapban történt, ezzel az új tulajdonosnak már nem kell foglalkoznia. Az udvar hátsó részében karám, fedett beállóval és egy faház található a lovas felszereléseknek. Az első udvari rész előtt szintén egy nagyobb karám található , mely lovaspályanak is használható és egyben biztosítja a folyamatos rálátást a teraszról a kedvencekre ha úgy szeretnénk. Az ingatlan NEM kifüggesztés köteles. Amennyiben a fotók felkeltették érdeklődését, további információkért a tulajdonos kérésére kérem keressen elérhetőségeimen! Eladás és vétel teljeskörű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása – minden egy helyen az Ön kényelméért. Teljeskörű és díjmentes hitel-ügyintézésben és a legjobb konstrukció kiválasztásában is segítünk, a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban, bankfüggetlenül. Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bizalommal. Megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges. Várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Kúria
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koloh Viktor Duna House Kecskemét Jókai u. Az iroda összes hirdetése
+36 30 443 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koloh Viktor Duna House Kecskemét Jókai u. Az iroda összes hirdetése
+36 30 443 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY