Eladó telek Zalaszántó 2865 nm
Eladó telek Zalaszántó 2865 nm
Eladó telek Zalaszántó 2865 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7975345
Referenciaszám: T037632
Frissítve: 18 napja

Zalaszántó eladó külterületi telek 2865 m² telekterületű: 17,5 millió Ft

17,5 millió Ft
6 108 Ft/m²
2865 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 51 529 Ft
Második évtől
69 838 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ZALASZÁNTÓ SZŐLŐHEGYÉN 2865 NM-ES ZÁRTKERTI MŰVELÉS ALÓL KIVONT TERÜLET, GAZDASÁGI ÉPÜLETTEL, FAFÖDÉMES BOROSPINCÉVEL VÁRJA ÚJ TULAJDONOSÁT! A sík területen elhelyezkedő pihenőként használt téglából épített helyiség karban tartott, födémszigeteléssel ellátott betonkoszorúval épített és nyaralóként használható, bővíthető. A pincerész mely kertkapcsolatos, kőből épült és más funkciót is kaphat, mivel a terület egy részén lévő szőlő művelése nem kötelező. A telekre a vezetékes víz és áram bevezetve. A kertben kerti csap. Zalaszántó település teljes infrastruktúrával rendelkezik, Sümeg és Héviz között fekszik félúton. A Balaton gépkocsival 20 perc alatt elérhető. A nyugalmat árasztó környezet, a rengeteg turisztikai látványosság, a gyógy,- és wellnessfürdők közelsége nem csak a fizikai hanem a szellemi kikapcsolódás lehetőségét teremtik meg. A birtok per,-teher,- és igénymentes, azonnal birtokba vehető! KOMOLY VÉTELI SZÁNDÉK ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kajdel Zsuzsa Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kajdel Zsuzsa Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY