Eladó telek Zalahaláp 3743 nm
Eladó telek Zalahaláp 3743 nm
Eladó telek Zalahaláp 3743 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7900085
Referenciaszám: T037198
Frissítve: 17 napja

Zalahaláp eladó külterületi telek 3743 m² telekterületű: 9,9 millió Ft

9,9 millió Ft
2 645 Ft/m²
3743 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 29 151 Ft
Második évtől
39 509 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIEMELT MEGBÍZÁS CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN! Eladásra kínálom Zalahaláp hegy keleti lábánál, ezt a jó adottságokkal bíró külterületi telket. Maga a telek 3743 nm nagyságú, mely szőlő besorolású, de jelenleg csak pár gyümölcsfa található rajt. A kifüggesztés lejárta után egy jó adottságú telek birtokosa lehet az új tulajdonos, mely alkalmas szőlő és gyümölcs termesztésre vagy akár biogazdálkodásra is. A telek jelen formájában nem beépíthető! A helyi szabályozás szerint a telekre 1 hektár alatt nem lehet építeni. Két irányból rendelkezik út kapcsolattal. Víz és villany az utcában található. Zalahaláp a Dunántúl egyik legszebb táján, a Tapolcai-medencét körülvevő tanú hegyek északi részén, a Haláp-hegy déli lábánál, a Devecser és Tapolca közti 7317-es út mentén helyezkedik el. Minden nagyobb város 5-10 perc autó útra található Amennyiben felketettem érdeklődését, várja az ország legnagyobb hálózatának nevében:

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hardi Roland Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hardi Roland Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY