Eladó telek Zalaegerszeg, Zalabesenyő 5301 nm
Eladó telek Zalaegerszeg, Zalabesenyő 5301 nm
Eladó telek Zalaegerszeg, Zalabesenyő 5301 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7954417
Referenciaszám: TK066942-4556731
Frissítve: 11 napja

Zalaegerszeg eladó külterületi telek 5301 m² telekterületű: 5,5 millió Ft

5,5 millió Ft
1 038 Ft/m²
5301 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó nagy telek, szép kilátással Zalabesenyő öreghegyen! Eladásra kínálunk két külön helyrajzi számon, de egymás mellett lévő két telket, melyet a tulajdonos egyben kíván eladni. .A nagyjából sík terület összesen 5301m2 (4344+957m2), több mint 20 méter széles utcafronttal. A telek MK2-es besorolásának köszönhetően - 10%-ban beépíthető, hátsó része pedig egy szolgalmi úttal külön is jól megközelíthető. A közművek az utcában rendelkezésre állnak. Csodálatos panorámája mellett nagy előnye, hogy a városhoz közel, mégis csendes, nyugodt térségben helyezkedik el. Ajánlom mindazoknak hasonló feltételek mellett szeretnének kikapcsolódni vagy akár családot alapítani. A telek sajátosságai miatt alkalmas arra is, hogy egy lakóház mellett akár egy gazdasági épület vagy egy vendégház is kialakításra kerüljön. További kérdésekkel, megtekintés egyeztetéséhez keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany
gáz
víz
csatorna
csendes

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Megyer Csaba Duna House - Zalaegerszeg Az iroda összes hirdetése
+36 30 491 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Megyer Csaba Duna House - Zalaegerszeg Az iroda összes hirdetése
+36 30 491 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY