Eladó telek Zalabér 2322 nm
Eladó telek Zalabér 2322 nm
Eladó telek Zalabér 2322 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7952597
Referenciaszám: T037506
Frissítve: 16 napja

Zalabér eladó külterületi telek 2322 m² telekterületű: 1,49 millió Ft

1,49 millió Ft
642 Ft/m²
2322 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodaszép zöld környezetben, erdők ölelésében, Zalabér településen kínálom megvételre ezt a 2 322 nm nagyságú, zártkerti telket. Az ingatlan két helyrajzi számon nyilvántartott, besorolás szerint: - legelő - 2 099 nm - legelő - 223 nm A telek tehermentes, egy tulajdonosé, a földforgalmi törvény hatálya alá tartozik, viszont ennek ellenére az azonnali, ideiglenes birtokbavételnek nincs akadálya! Közművekkel nem rendelkezik, a villamosenergiát napelemmel, a vízellátást kútfúrással vagy esővíz-gyűjtéssel lehetne biztosítani. Aszfaltos, majd az utolsó kb. 800 méteren murvás/kavicsos/földút vezet a telekhez, két útról is megközelíthető, viszont személyautóval jelenleg nem járható az út. A terület fás, bokros, illetve egy 30 nm-es vályogfalazatú pince maradványa is található rajta, melynek megközelítése jelenleg szintén nehézkes. Befektetőknek, üzleti-turisztikai célból is tökéletes választás lehet, hisz a környék idegenforgalmi látnivalói (Zalacsány, Hévíz, Szajki-tavak, Sümeg, BALATON) mind 15-20 percen belül elérhetőek. Zalabérnek rendkívül kedvező a földrajzi elhelyezkedése, hiszen csodaszép környezetben, Hévíztől 33 km-re, Keszthelytől és a Balatontól alig 35 km-re, Sümegtől 23 km-re, a Szajki-tavaktól 16 km-re, Zalaszentgrót városától 6 km-re, Zalaegerszeg városától pedig 25 km-re található. A települést szőlőhegyek és erdők veszik körül. Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg és tegyen rá ajánlatot! Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk! Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Irimi Barbara Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Irimi Barbara Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY