Eladó telek Vál, Nincs utca 2127 nm
Eladó telek Vál, Nincs utca 2127 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7524268
Referenciaszám: TK090566
Feltöltve: 16 napja

Vál eladó külterületi telek 2127 m² telekterületű: 3,6 millió Ft

3,6 millió Ft
1 693 Ft/m²
2127 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vál-völgyi terület, egy szőlőbirtokA Szabad-hegyen eladásra kínálunk egy 2127 nm-es zártkerti szőlős, gyümölcsöst. Közművek még nincsenek itt, viszont ez csendes, elszeparált terület a elvonulni vágyóknak. A területen  kút fúratható, épület felhúzható, a beépíthetőség 3%.Az ingatlan alkalmas önálló gazdaság kialakításához vagy hétvégi teleknek. A szomszédos telkeken is szőlő termesztése folyik.A telekhez murvás és dűlő úton lehet eljutni.Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Bővebb információért, illetve a megtekintéssel kapcsolatban kérem, hívjon!VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kardos Zsolt Duna House - Bicske Az iroda összes hirdetése
+36 70 426 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kardos Zsolt Duna House - Bicske Az iroda összes hirdetése
+36 70 426 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY