Eladó telek Vác, Patakvölgyi út 2294 nm
Eladó telek Vác, Patakvölgyi út 2294 nm
Eladó telek Vác, Patakvölgyi út 2294 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7687350
Frissítve: 7 hónapja

Vác eladó külterületi telek 2294 m² telekterületű: 10,5 millió Ft

10,5 millió Ft
4 577 Ft/m²
2294 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 30 917 Ft
Második évtől
41 903 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vác kedvelt, gyorsan fejlődő és kiépülő külvárosi részén eladó egy 2294 négyzetméter alapterületű körbekerített zártkerti telek 3%-os beépíthetőséggel. A környék sűrűn lakott, az ingatlanokat nagyrészt állandó lakhatásra használják. Jó minőségű földúton megközelíthető, mely személyautóval könnyen járható. A tömegközlekedés is elérhető, az utca végétől egy karnyújtásnyira buszmegálló található. A terület szántó minősítésű, zártkerti telek, a beépíthetősége 3%. Méretéből és elhelyezkedéséből adódóan egy kényelmes méretű, kellemes, természetközeli gazdasági épület építhető rá, ami akár lakhatás céljára is használható, ezen túl kellő hely marad gazdálkodásra, ha valaki részben önfenntartó életre vágyna. A közműveket tekintve, villany bekötve, 1x32 amper, szabályosított órával, víz pedig az utcában található. Aranykorona értékkel rendelkezik, ezért a földtörvény alapján kifüggesztéssel van lehetőség a megvásárlására. A telek vételára: 10.500.000 Ft. Vác a Dunakanyar központjaként ismert, Pest megye negyedik, legnagyobb lélekszámmal rendelkező városa, mégis sikerült megőriznie nyugodt és romantikus kisvárosi hangulatát. A közlekedés kiváló, több irányból könnyen megközelíthető, a fővárosi ingázás sem jelent akadályt, mivel Budapest gyorsan elérhető autóval az M2-es autóúton és a 2-es számú főúton egyaránt. Amióta megépült az M2-es autóút, a Budapest-Ipolyság-Krakkó útvonal teljesen elkerüli a várost. A tömegközlekedést tekintve a leggyorsabban a Nyugati pályaudvarról zónázó vonatokkal alig 25 perc alatt elérhető, ezen kívül autóbusszal, biciklivel a Duna mellett kiépített gyönyörű kerékpárúton, nyáron pedig a Budapest és Esztergom között közlekedő kiránduló hajókkal is. A Dunán egész évben közlekedő rév köti össze Tahitótfaluval, így Esztergom vagy Szentendre felől is megközelíthető.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY