Eladó telek Kosd 9776 nm
Eladó telek Kosd 9776 nm
Eladó telek Kosd 9776 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7836235
Referenciaszám: 356762
Frissítve: 17 napja

Kosd eladó külterületi telek 9776 m² telekterületű: 5,5 millió Ft

5,5 millió Ft
563 Ft/m²
9776 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Kosdon, panorámás, külterületi telek! A telek, panorámás részen helyezkedik el, az M2 autóút könnyedén elérhető! Az ingatlan befektetésnek is KIVÁLÓ, a későbbiekben kereskedelmi, gazdasági tevékenység kialakítására is megfelelő lehet. Közművek közül csak az áram van a területen. A telek jelenleg Gksz-es (gazdasági terület) építési övezetbe tartozik, ahol: -a legnagyobb megengedett beépítettség 40% -a legkisebb zöldfelület 20% -a megengedett legkisebb építménymagasság 3,5 m,, -a megengedett legnagyobb építménymagasság 6,5 m, -a beépítés jellemző módja szabadon álló -a kialakítható új telek legkisebb mérete 2500/30 TM2/SZm Az ingatlan tulajdoni lap szerinti besorolása gyümölcsös, így a földtörvény hatálya alá esik. A művelés alól való kivonás, már az új Tulajdonos feladata lesz. További információért forduljon Hozzám bizalommal! Amivel segítjük az Ön ingatlanvásárlását: -ingyenes hitelügyintézés (CSOK és Babaváró ügyintézése is.) -jogi háttér -földhivatali ügyintézés -energetikai tanúsítvány elkészítése -biztosítás ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 356762

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harmati Attila GDN Ingatlanhálózat Az iroda összes hirdetése
+36 70 520 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harmati Attila GDN Ingatlanhálózat Az iroda összes hirdetése
+36 70 520 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY