Eladó telek Kesztölc, Lencsehegyi utca 30259 nm
Eladó telek Kesztölc, Lencsehegyi utca 30259 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7972382
Referenciaszám: TK031132
Frissítve: 17 napja

Kesztölc eladó külterületi telek 30259 m² telekterületű: 33,3 millió Ft

33,3 millió Ft
1 101 Ft/m²
30259 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 98 052 Ft
Második évtől
132 893 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiváló lehetőség!Kesztölc határában kínáljuk eladásra ez a 3 Ha-os GKSz építési övezetben lévő, kivonás után 40 %-ban beépíthető, jelenleg legelő művelési ágú fejlesztésre váró ingatlant.A telek Kesztölc falutól nem messze és a 117-es úthoz közel található, közművek (gáz, csatorna, villany és víz) a telek határtól pár 100 m-res távolságban megtalálhatóak. A terület sík és jól belátható, hasznosítható ipari és szolgáltató tevékenységre egyaránt, így kisebb üzemek, napelem parknak, lovardának, kalandparknak, turisztikai szálláshelynek kertészetnek lenne alkalmas.Várhatóan az adott telkek mellett fog elhaladni az új M0-s autóút!Amennyiben az ajánlat felkeltette az érdeklődését kérem, hívjon vagy írjon, a részletekről tájékoztatom!Megtalálta a megfelelő ingatlant, ám megvásárlásához hitelre van szüksége?A kollégánk DÍJMENTES banksemleges tanácsadással, és teljes körű ügyintézéssel áll az Ön szolgálatára!CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kacsmár Viktória Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 20 775 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kacsmár Viktória Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 20 775 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY