Eladó telek Gyomaendrőd, Nyugodt 5754 nm
Eladó telek Gyomaendrőd, Nyugodt 5754 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7789868
Referenciaszám: M247825
Frissítve: 16 napja

Gyomaendrőd eladó külterületi telek 5754 m² telekterületű: 4,3 millió Ft

4,3 millió Ft
748 Ft/m²
5754 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Békés vármegyében, Gyomaendrőd külterületén a Keselyős földeken egy 5754 m2-es közmű nélküli földterület. Fele szántó, melynek aranykorona értéke 11,67. Másik fele kivett lakóház, udvar, gazdasági épület, melyen egy erősen felújítandó, vagy bontandó épület található. A föld jól megközelíthető. Ne szalassza el a lehetőséget, hogy jól művelhető földhöz juthat, jutányos áron. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Vállalati és vállalkozói hitel ügyintézését vállalom.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY