Eladó telek Esztergom, Diósvögy 2223 nm
Eladó telek Esztergom, Diósvögy 2223 nm
Eladó telek Esztergom, Diósvögy 2223 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7969733
Feltöltve: 2 hónapja

Esztergom eladó külterületi telek 2223 m² telekterületű: 5 millió Ft

5 millió Ft
2 249 Ft/m²
2223 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Esztergom külterületén a Diósvölgyi elágazástól kb. 1,5 km-re található 2223 m2-es ZK/kert besorolású, mezőgazdasági törvény hatálya alá eső ingatlan. Szomszédos házakat állandóan lakják,. Jól megközelíthető csendes helyen található, murvás úton juthatunk el a telekhez. Elsősorban gazdálkodásra alkalmas, villany bekötésére és kút fúrására van lehetőség. Mivel a szomszédos ingatlanoknál is megoldották. Telekre való autós felhajtást az új tulajdonosnak kell kialakítani. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom hívását a hét minden napján felveszem a telefont, vagy visszahívom! Teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó hiteligényről, energetikai tanúsítványról, vagy ügyvédi segítségről. Birtokba adásig segítjük ügyfeleinket amennyiben igénylik! Legyen szó eladásról, vagy vételről, nálunk jó kezekben van ingatlana. Négy-Bástya Kft. értékesítői 13 év tapasztalatával állnak az ügyfelek rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Minczér Albertné Négy-Bástya Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 894 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Minczér Albertné Négy-Bástya Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 894 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY